Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisi 59. yeni bölüm fragmanı izle!

İstanbullu Gelin dizisi 59. yeni bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin başrollerinde yer aldığı İstanbullu Gelin dizisinin 59. bölümü 26 Ekim Cuma akşamı Star TV ekranında yayınlanacak.

Dizinin 59. yeni bölümünde neler olacağı merak konusu oldu. Bir önceki bölümde Ülfet’in herkesi kandırdığı ortaya çıkmıştı. Yani Faruk’un babasının kim olduğu mevzusu aslında tam bir ters köşeydi. Faruk, hayatında ilk kez gördüğü kadının sözüne güvenip annesinden şüphe etmişti. Hatta izleyiciler de aynı fikirdeydi. Ancak senarist tam bir ters köşe yapmıştı. İşte bu olaydan sonra dizinin yeni bölümü daha da çok meraklandırmakta.

59. bölümden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

58. son bölümde neler yaşanmıştı? Detaylar aşağıda:

İstanbullu Gelin’e Faruk ve Fikret yüzleşmesi damga vuracak!

Faruk ve Fikret yüzleşmesi Faruk’un duygusal gel git yaşamasına neden olur. Dilara, bebeğini Adem’den gizlediği için kendisiyle mücadele ederken boşanma günü gelmiştir. Süreyya herkese destek olmak için mücadelededir ancak Faruk’un getirdiği bilginin ağırlığı her şeyi sıfırlar. Faruk ve Süreyya kendi aralarında duyarlı düşünerek durumu sindirmeye çalışırken, İpek kendi yöntemiyle soru işaretlerini ortadan kaldırmak ister. İpek’in hamlesi taşları yerinden oynatacaktır.