Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisi şaşırttıkça şaşırtıyor, ‘nereden nereye geldi’ dedirtiyor

İstanbullu Gelin dizisi şaşırttıkça şaşırtıyor, ‘nereden nereye geldi’ dedirtiyor

tarafından ker_def
İstanbullu Gelin küllerinden yeniden doğdu!

Geçen sezon senaryosuna yönelik eleştiriler yapılan, reytingleri de düşmeye başlayan İstanbullu Gelin dizisi yeni sezonda şaşırtıyor…

Televizyon Gazetesi Analiz

İstanbullu Gelin, nereden nereye dedirtiyor.

Geçen sezon düşen reytingleri ve diziye yönelik eleştirilerin arttığı dönemde final yapar mı diye tartışmaların yapıldığı İstanbullu Gelin dizisi, adeta küllerinden yeniden doğdu.

Dizinin yeni sezon performansı dikkat çekiyor. Zaman atlaması ve yeni karakterlerin katılması ile bambaşka hale bürünen İstanbullu Gelin, reytinglerde de yükselişini sürdürmekte.

Aslı Enver, Özcan Deniz, Fırat Tanış ve İpek Bilgin’in başarılı oyunculuklarına yeni sezonda Meral Çetinkaya, Nihal Yalçın ve Ahsen Eroğlu da katıldı.

Dizinin değişen hikayesi, izleyicinin merak ögesini artırdıkça artırıyor.

Ayrıca Faruk’un Garip’in olduğu olduğunun ortaya çıkması da tam bir ters köşe…

Dizinin 12 Ekim Cuma akşamı ekrana gelen 57. bölümü büyük bir beğeniyle izlendi.

58. bölümden gelen ilk görüntülerde Faruk’un gerçeği öğrenmesi ve Süreyya’ya bunu anlatması olayların akışını iyice değiştirecek.

İstanbullu Gelin dizisi şaşırttıkça şaşırtıyor, 'nereden nereye geldi' dedirtiyor 7

Reyting sonuçlarında dün akşam AB grubunda 7.3 reyting ve 19.13 izlenme payı ile zirvede yer alan İstanbullu Gelin, en yakın rakibi Fox Ana Haber Bülteni’nin 1.3 puan önünde yer almış durumda.

Geçtiğimiz hafta reytinglerine göre Kızım dizisi, İstanbullu Gelin’i geçer mi diye beklentilerin olduğu 12 Ekim Cuma akşamı İstanbullu Gelin yükselişini sürdürdü.

Tüm kişiler kategorisinde zaten uzun zamandır düşük seyreden dizi 4’lü reytinglerin altına da düşmüyor.

AB grubunda Cuma akşamının en büyük zirve adayı olduğunu kanıtlayan İstanbullu Gelin, geçen sezon ‘final yapar mı’ sorularının sorulduğu hatırlanınca, gerçekten başarısı ile kıskandırıyor.

19 Ekim Cuma akşamı yeni bölüm yine büyük heyecan içinde izlenecek.

İŞTE 58. BÖLÜM FRAGMANI: