Ana sayfa Sosyal Medya İstanbullu Gelin dizisi sırasında Özcan Deniz’in aklı başında değildi!

İstanbullu Gelin dizisi sırasında Özcan Deniz’in aklı başında değildi!

tarafından ker_def

Star TV ekranında izleyicilerle buluşan ve geçtiğimiz sezon da final yaparak veda eden İstanbullu Gelin dizisinde Özcan Deniz, Faruk karakterine hayat vermişti.

Ünlü oyuncu, Aslı Enver ile başrolü paylaştığı dizinin final döneminde bir hayli sıkıntılı günler yaşamıştı. Feyza Aktan ile boşanma süreci içindeyken kafasının çok meşgul olduğu bir dönemde yaşanan bir olayı Niran Ünsal açıkladı.

Sözleri Günay Çoban’a ve bestesi de Niran Ünsal’a ait olan Allah Büyük şarkısını Özcan Deniz seslendirdi. Niran Ünsal, besteyi yaparken aklında hep Özcan Deniz olduğunu ve şarkıyı da ona gönderdiğini belirtti.

İstanbullu Gelin dizisi sırasında Özcan Deniz'in aklı başında değildi! 7

Ünsal, “Şarkıyı Özcan’a gönderdim. O dönem ‘İstanbullu Gelin’ dizisinin son bölümünün montajındaymış, bir de eşiyle ayrılık sürecindeymiş. Gönderdim ses soluk çıkmadı. Daha sonra ağabeyiyle bana başka bir şarkı için haber gönderdi. ‘Allah Büyük şarkısı ona göre değil’ diye düşündüm. Meğer o dönem kafası karışık olduğu için dinleyememiş. Dinler dinlemez aldı şarkıyı. Daha klibi çekilmeden olay oldu, çok sevildi şarkı. Çok memnun şarkının gördüğü ilgiden” açıklamasında bulundu.

Özcan Deniz’in de dizinin final döneminde yaşadığı bunalımın boyutları bu açıklama ile daha net anlaşılmış oldu.