Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisi, tek bir sahne ile binlerce kişinin kalbini kırdı!

İstanbullu Gelin dizisi, tek bir sahne ile binlerce kişinin kalbini kırdı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Star TV’de dün akşam ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisindeki bir sahne, izleyenlerin hiç hoşuna gitmedi!

Adem’in çocuğuna hamile kalan ve hala onunla evli olan Dilara, gerçeği duyduğu anda büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Adem’in bir süredir Güneş ile birlikte olduğunu bilmeyen Dilara, içinde büyüyen bebeğinin de verdiği cesaretle, Adem’le yeniden birlikte olabileceklerine inanmak istiyordu.

Oysa Adem cephesinde bambaşka bir ilişki başlamıştı bile! Senem, Güneş ve Adem’i birlikte gördüklerini Dilara’ya söyleyememişti. Hatta Dilara’nın geldiği bir gün, Güneş de Senem’e durumu anlatmak için gelmişti.

Güneş, Dilara ve Adem’in birlikte doktora gittiklerini, bebeğin kalbini dinlediğinde onun çok heyecanlandığını öğrendi ve Dilara’nın hala Adem’i sevdiği ve beklediğini farketti.

Bunu Adem ile konuştuğunda, ilişkilerinin tamamen bitmediğini söylese de Adem, çoktan bitirmişti!

Şimdi tek mesele Dilara’ya bunu söylemekti. Onun için için kendisini beklediğini öğrenen Adem, son bir hamle yaptı.

Senem’den gerçeği öğrenen Süreyya da durumu Dilara’ya anlatmak istedi ama onun umudunu kırmaktan korktu ve tam cesaretini toplayıp anlatacakken konuşmaları bölündü.

Dilara’nın bunu duyduğu kişi ise Adem oldu. Esma’nın düğününe davetli olan Adem, Dilara ile konuşmak istedi ve artık ilişkilerinin bittiğini ve bir başkasıyla birlikte olduğunu söyledi.

İstanbullu Gelin dizisi, tek bir sahne ile binlerce kişinin kalbini kırdı! 7

Adem, “Benden duymayı isteyeceğin için söylüyorum bunu. Ben biriyle birlikteyim. Beni affetmen için, benim seni affetmem gerek ve ikisi için de hiç gücüm yok. Benim için daha fenası, ben bize dair bir umut da görmüyorum. Siz Adem’i değişti zannediyorsunuz. Hayır değişmedi. Belki bunun için iyi davranıyorsunuz bana ama ben de herkes gibi siyahlardan, herkes gibi beyazlardan oluşmuş biriyim. Kovduğunuz Adem de bir yere gitmedi. O da burada, içimde bir yerde duruyor ve ben bununla da yaşamaya çalışıyorum. Bunu bilmeni istedim” diyerek Dilara’yı hayal kırıklığı içinde bırakıp gitti.

İşte bu sahne, İstanbullu Gelin’in müdavimlerini de çok kırdı! Adem ile evliyken gördüğü fiziksel ve psikolojik şiddete rağmen onun yanında kalan, her zorluğa birlikte katlanan, onu herkesten çok anlayan ve değişmesi için çabalayan, herkesin hayranlıkla izlediği terapi seanslarına girmesine vesile olan, her zaman doğruları söyleyen ve Adem’i büyük bir aşkla seven Dilara, bu sözlerden sonra kalakaldı.

Sahneyi izleyenler ise Adem’i eleştirirken, Dilara’nın bunu haketmediği, tek bir sahne ile diziyi izleyenlerin de Dilara gibi kalbinin kırıldığını ifade eden yorumlar yaptılar.

İşte o sahne: