Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’e hamam sahnesi damgasını vurdu! Yeşilçam’a güldüren gönderme!

İstanbullu Gelin’e hamam sahnesi damgasını vurdu! Yeşilçam’a güldüren gönderme!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay

Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin’in 68. bölümünde, Esma’nın düğünü öncesinde yapılan hamam sahnesinden, Yeşilçam’ın ünlü filmi Tosun Paşa’ya gönderme yapıldı!

Esma Sultan’ı zorla da olsa hamama sokmayı başaran evdeki kadınlar, hazırladıkları yiyecekleri kurnaya dizerken, Esma isteksizce de olsa geldiği hamamda çok eğlendi.

İstanbullu Gelin'e hamam sahnesi damgasını vurdu! Yeşilçam'a güldüren gönderme! 8

Tellakın Senem’i sabunlayıp adeta mermere yapıştırdığı anlar, İpek ve Süreyya’nın ellerinde tefle söyledikleri şarkılar eşliğinde, hamam eğlencesi, ekran başında diziyi izleyenleri de gülümsetti.

Adile Naşit ve Müjde Ar’ın Tosun Paşa filmindeki sahnesinde söylenen “Bağa girdim, bağ budanmış” şarkısı eşliğinde göbek atan Boran ahalisi, Esma Sultan’ı düğün öncesi bir güzel eğlendirdi.

İstanbullu Gelin'e hamam sahnesi damgasını vurdu! Yeşilçam'a güldüren gönderme! 9

Senem’in yaptığı her organizasyonu eline yüzüne bulaştırmasını tiye alan kadınlar, tellak sayesinde intikamlarını tatlı bir şekilde alırken, Esma Sultan da olanlara kahkahalar atmaya başladı.

İstanbullu Gelin’in yeni bölümündeki hamam sahnesinde peştemalleriyle göbek atan kadınlar, hastalığını öğrendiğinden beri keyifsiz günler geçiren Esma’ya da moral oldular.

İşte dizideki o keyifli anlar: