Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisi tüm rakiplerine ders üstüne ders veriyor

İstanbullu Gelin dizisi tüm rakiplerine ders üstüne ders veriyor

tarafından ker_def

Geçtiğimiz günlerde O3 Medya ve Sensin O işbirliğiyle bir açık artırma gerçekleştirildi. Mobil ve web sitesi üstünden yürütülen faaliyetin ödülü, ‘İstanbullu Gelin’ setine ziyaretti. Dizi izleyicisinin hayallerini gerçekleştirirken bir yandan da ihtiyaç duyulan alanlara yardım sağlamak amacı taşıyan bu işbirliğinden elde edilen gelirin %80’i Çağdaş Eğitim Vakfı’na giderken, açık artırmanın kazananı da Boran Konağı’nda Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve diğer oyuncularla tanışıp çekimlere misafir olma şansı yakaladı.

Ne diyelim… Çoklu memnuniyet yaratmaya müsait olan bu tarz işbirliklerini yeni nesil bağış yöntemi olarak başka yapımlar ve kurumlarla da değerlendirmek mümkün tabii. Yeter ki, fırsatçılık yaratanlar türemesin ve denetimle yürütülecek işin sosyal sorumluluk tarafı önde tutulsun!

Bu gerçeği de vurguladıktan sonra gelelim ‘İstanbullu Gelin’in örnek alınası içerik mesajcılığına…

‘İSTANBULLU GELİN’DE ÜZÜNTÜYLE UMUT HARMANI

Çoğunlukla dram ağırlıklı ilerleyen dizilerimizde umut verici sahneler mumla aranacak halde. Ancak set ziyaretiyle Çağdaş Eğitim Vakfı’na destek olan ‘İstanbullu Gelin’in içerik olayını, mevcutlar içinde ayrı bir yere koymak lazım. Zira bu yapımın senaryosu üzüntülerle umutları harmanlayarak sunmakta izleyicisine. Üstelik buradaki üzüntü tabloları diğerlerine nazaran daha naif bir dille aktarılmakta ve insanın üstüne çökmeyen bir süreçte gelişmekte. Keza sevinçlerin doğduğu umut verici sahnelerin sunumu da kesinlikle abartısız ve akışına bir üslupla sergilenmekte.