Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde Esma, düğünden sonra, herkesi şok eden açıklamayı yaptı!

İstanbullu Gelin dizisinde Esma, düğünden sonra, herkesi şok eden açıklamayı yaptı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümünde Garip ve Esma, konakta yapılan bir düğünle evlendiler.

Düğün öncesinde Garip’in konağa gelmesiyle birlikte, hep beraber yaşayamayacaklarını düşünen Fikret ve Faruk, evden ayrılmak istediklerini annelerine söylediler.

Esma, bu kararı fazla tartışmadı ama içine de sinmedi. Önce kendisinin gidebileceğini söyleyen Esma, annelerinin düzenini bozmak istemeyen Fikret ve Faruk’un zaten kendilerine ev baktıklarını öğrenince çok şaşırdı.

Bu kararları Esma Hanım’ı çok rahatsız etse de oğullarıyla konuyu tekrar konuşmak için düğün gecesini bekledi.

Fikret, Osman ve Faruk’u düğünden sonra karşısına alan Esma, Garip, Süreyya ve Nurgül’ün bildiği sırrı onlara da açıkladı.

İstanbullu Gelin dizisinde Esma, düğünden sonra, herkesi şok eden açıklamayı yaptı! 7

Alzheimer başlangıcı olduğunu oğullarına anlattı. Şaşkınlıkla annelerini dinleyen Boran erkekleri, ne diyeceklerini bilemediler. Esma, kısa bir zaman önce öğrendiğini, saklamak istediğini, duygusal yük olmak istemediğini ancak daha sonra vazgeçtiğini söyledi.

Esma, doktorun kendisine normal günlük hayatını sürdürmesi gerektiğini ve Garip’in de bu yüzden konağa gelmeyi kabul ettiğini, başka şansı olsa kendisinin konaktan gideceğini anlattı.

Esma, oğullarının üzgün ve şaşkın bakışları altında “Bizi zorlu bir süreç bekliyor. Ben üzerime düşeni yapacağım, sizi bizi ailemizi unutmamak için var gücümle savaşacağım. Gitmeden önce sizden ricam, evden gitme konusunu bir kere daha düşünün. Ömrümün kalan sağlıklı kısmını, ömrüm boyunca emek verdiğim şu çatının altında, hep emek verdiğim siz kıymetlilerimle geçirmek istiyorum” dedi ve kararı oğullarına bıraktı.

İstanbullu Gelin, işte bu sahneyle sezon arası verdi… Yeni sezonda Fikret ve Faruk’un ne karar verdiğini de göreceğiz…

İşte o anlar: