Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde herkesin hayran olduğu Süreyya, yeni sezonda şoka uğratacak!

İstanbullu Gelin dizisinde herkesin hayran olduğu Süreyya, yeni sezonda şoka uğratacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin dizisi İstanbullu Gelin’in 3. sezon tanıtımından sonra yeni sezon için meraklar daha da arttı!

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin yer aldıkları diziye katılan yeni isimlerle birlikte sürpriz hikayeler izleyiciyi bekliyor.

Yeni sezon tanıtımı ise herkes için ayrı bir şok oldu!

Tanıtımda Yaz bebek ve Boranlar’ın neşeli halleri görünüyor önce. Sakin ve huzurlu bir anlatımla Yaz, çocukluğunu anlatırken bir anda bambaşka bir cümle kuruyor!

İzleyicide önce hoş bir gülümseme yaratan tanıtım, ilerleyen sahnelerde adeta şoka uğratıyor!

Tanıtımıyla sosyal medyayı sallayan İstanbullu Gelin’le ilgili kafaları karıştıran sözler, Ahsen Eroğlu’nun oynadığı Yaz karakterinden geldi.

İstanbullu Gelin dizisinde herkesin hayran olduğu Süreyya, yeni sezonda şoka uğratacak! 7

Yaz’ın mutlu aile tablosu çizen sözlerinden sonra “Babaannemi kendi elleriyle öldüren Süreyya. Şimdi ben bu bildiklerimi nereye koyayım” sözü, izleyiciyi şoke etti.

Dizinin Yaz ile birlikte 19 yıl sonrasına zaman atlaması yapacağı konuşulmuştu. Tanıtımı izleyenler, bundan sonraki hikayenin Yaz’ın geçmişine dönüşlerle olacağı intibasını edindi tanıtımdan.

Yaz’ın annesi Süreyya’nın babaannesini öldürdüğü sözleri ise, sosyal medyada bunun fiili bir ölüm değil, süreç içerisinde duygusal bir çöküşü yansıttığı görüşünde.

Süreyya gibi kişiliğiyle sevilen bir karakterin Esma Hanım’ı getireceği nokta büyük merak konusuyken, yeni bir Süreyya döneminin açıldığına dair işaretler yer alınıyor tanıtımdan.

 

Herkesin karakterine hayran olduğu Süreyya’nın, kızı Yaz’ın gözünde neden bu kadar travmatik olduğunu diziyi izleyince anlayacağız.

Yaz’ın 19 yaşına gelmiş haline bakılınca, dizinin geçmiş ve günümüz olarak gidiş gelişlerine şahit olacağız anlaşılan! Yaz terapiye gidip muhtemelen ailesini, konağı, babaannesini, annesini ve geçmişini, neler yaşadığını, ailesine neler olduğunu anlatacak.

Biz de bu süreçte Yaz’ın gözünden başka bir hikaye izleyeceğiz yeni sezonda.

Bu arada, dizinin uyarlandığı kitabı okuyanlar da sosyal medyada değişik yorumlar yapıyorlar.

Ahsen Eroğlu’nun oynadığı Yaz’ın siyah kıyafetli, bohem tarzından dolayı, izleyiciler, karakterin psikolojik sorunları olan bir genç kız olduğu görüşünde.

İşte sosyal medyada yapılan o yorumlardan bazıları:

İşte İstanbullu Gelin yeni sezon tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Boranlar’ı zor günler bekliyor!

Fikret uçağın korgo bölümünde bulunan uyuşturucu nedeniyle tutuklanır. Bu durum Boran Şirketler grubunun hisse kaybetmesine sebep olmaktadır. Faruk detaylı bir araştırma ile komployu yapanı bulmaya çalışmaktadır. Adem ise Fikret’e karşı oynamaya devam etmektedir. Süreyya’nın kanamasının olması ise Boranlar’a bir şok daha yaşatacaktır. Faruk, İpek’in desteği ile komployu yapanın Adem olduğunu öğrenir ve önemli bir karar vererek Adem’in karşısına bir seçimle çıkar.