Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde ihanet rüzgarları! Süreyya perişan!

İstanbullu Gelin dizisinde ihanet rüzgarları! Süreyya perişan!

tarafından zk zk
Star TV’nin İstanbullu Gelin dizisi, 25 Ocak Cuma akşamı ekrana bomba gibi dönüyor!
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin 69. bölümünden 2. tanıtım da yayınlandı.

Esma ve Garip Uludağ’da neşe içinde balayı yaparken, konakta işler karışıyor! Faruk, annesinin hastalığını öğrendikten sonra büyük bir üzüntü içine giriyor. En büyük destekçisi ise Süreyya olacak.

İstanbullu Gelin dizisinde ihanet rüzgarları! Süreyya perişan! 7

Bu arada Güneş ve Adem’i birlikte gören Dilara, küplere biniyor. Süreyya’nın bu durumu bildiğini öğrenince de çok büyük bir tepki verecek. En yakın arkadaşı ile yaşadığı tartışma, Süreyya için büyük bir yıkım olacak.

Dilara’nın yaşadığı üzüntü, rahatsızlanmasına neden oluyor. Dilara, bebeğini mi kaybedecek?

Fikret ise karısı ile ilişkisini sorgulamaya başlıyor. Tam onu anlamaya başladığı bir süreçte görecekleri ise büyük bir şoka uğratacak!

Fikret, Okan ve İpek’i başbaşa bir mekanda yakalayınca, büyük bir ihanete uğramak üzere olduğunu anlıyor.

İşte 69. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Esma, dengeleri değiştirecek yeni bir karar alıyor.

Esma ve Garip düğünü için kızlar heyecanla hazırlıkları sürdürürken Faruk ve Fikret’in aklında bambaşka bir telaş, soru vardır; kim, nerede yaşayacak… Esma’nın tavrı Faruk ve Fikret için beklenmedik olsa da verilen cevap neticesiyle Faruklar yeni bir yola çıkma kararı alırlar. Konakta aileyi bir arada tutabilmenin çarelerini arayan Süreyya için susmak zorlaşırken bir de Senem’in Adem’le ilgili sırrına ortak olmak zorunda kalır. Herkes değişen hayatlarına kendince tutunabilmek için çözüm yolları aramaktayken Esma dengeleri değiştirecek bir karar alır.