Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde izleyiciyi çok tedirgin eden Süreyya öngörüsü!

İstanbullu Gelin dizisinde izleyiciyi çok tedirgin eden Süreyya öngörüsü!

tarafından ker_def
İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya’nın bebeğine bir şey mi olacak?

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin yer aldığı İstanbullu Gelin dizisinin 48. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

Dizinin yeni bölümüne saatler kala fanatiklerin heyecanlı bekleyişleri devam ediyor.

Dizinin kendisi için mutluluk kaynağı olduğu yorumunu yapan bir izleyici, bu yüzden Cuma günlerini iple çektiğini belirtiyor.

İstanbullu Gelin dizisinde izleyiciyi çok tedirgin eden Süreyya öngörüsü! 7

Bir başka izleyici ise “Süreyya’nın bebeğine yine bir şey olacakmış gibi hissediyorum ama anlamadım. Adem de aklını başına alsın, sürekli bir intikam hevesinden çıksın” yorumuyla düşündürdü.

İzleyicilerin Aslı Enver’in canlandırdığı Süreyya’nın bebeğine bir şey olacağına yönelik öngörüsü tutacak mı bilinmez, ancak dizinin önümüzdeki sezon da devam etmesine yönelik bir eğilim var. Star TV, diziyi bu sezon bitirmeyebilir. Bu noktada da yeni hikayelere ihtiyaç var.

İşte 48. bölüm 2. fragmanı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Akif’in Faruk’a öfkesi dinmiyor!

Adem yaşadığı hayal kırıklığıyla öfkesini gitgide körüklemektedir. Faruk’un Adem’le yüzleşmesi Esma ve Süreyya arasında gerilim yaratır.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Faruk’la karşı karşıya gelen Akif için zor günler kapıdadır. Boranlar kendi aralarında yaşanılanları hazmetmeye çalışırken İpek’in hamlesi Fikret’i büyük bir karara sürükler. Her şeye rağmen gerçekleştirilen lansmanda ise Boranları bambaşka bir sürece taşıyacak haber gelir.