Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde Osman, Esma’ya vurdukça izleyici inledi! Osman’ı bile delirttiler!

İstanbullu Gelin dizisinde Osman, Esma’ya vurdukça izleyici inledi! Osman’ı bile delirttiler!

tarafından ker_def
İzleyici Yorumları

İzleyicilerin önemli bir bölümü Esma Sultan’ın üzerine çok gidildiği eleştirisini yapmakta…

Dizinin bu sezon bitmemesi gerektiğini yazan bir izleyicinin yanı sıra, Cuma günlerini beklemekte zorlandığını belirtenler de bulunuyor.

Bir başka izleyici ise Osman için çok üzüldüğünü şu satırlarla ifade etmekte: “Kaleme aldığı duygularının asla ortaya çıkmasını istemem. Faruk’un Süreyya’nın yüzüne bir daha nasıl baksın? Keşke Esma kendi haklılığını ispat etmek için bile olsa okuduğunu belli edip, utandırmasaydı onu. Evet hissettikleri çok yanlış ama Osman bunu içine atmış ve duygularına karşı gelmeyi başarmış, çok iyi niyetli biri. Bu yüzden ona kızmıyorum.”

Begüm’ün yine hastalığını bahane ederek ön plana çıkacağının belli olduğunu belirten izleyiciler, “Bu sefer sezonun sonlarına doğru öleceğine inanıyorum. O da hatalarına rağmen özünde şeytanlık olmayan birisi, o yüzden keşke onunda sonunda mutlu olduğunu görebilsek” yorumu dikkat çekiyor.

Bir izleyicinin sessiz olarak nitelendirdiği “Osman’ı bile delirttiler” ifadesi dikkat çekti. Esma Sultan’a darbe üstüne darbe vuran Osman’ın izleyicileri bir hayli şaşırttığı ortada. Dizinin yeni bölümünde Osman’ın tavırları büyük dikkat çekecek…