Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde, yıllar önce Garip ve Esma’nın ayrılık hikayesi geliyor

İstanbullu Gelin dizisinde, yıllar önce Garip ve Esma’nın ayrılık hikayesi geliyor

tarafından zk zk

Bu akşam 67. bölümüyle Star TV’de ekrana gelecek olan İstanbullu Gelin dizisinde, Esma ve Garip’in yıllar önce ayrıldıkları ve büyük acı yaşadıkları o anlar ekrana gelecek.

Zengin bir ailenin kızı olan Esma ile fakir bir adam olan Garip’in aşk hikayesi, ne yazık ki Esma’nın başka biriyle evlenmesiyle son bulmuştu.

Yıllarca içlerinde o aşkı taşıyan Esma ve Garip, acı bir hikayeyle birbirlerinden ayrılmışlar. Esma’nın yeni bölümde Garip’e yazdığı mektup eşliğinde, Garip’in elinde bavul, üzerine yağan yağmura aldırmadan göz yaşları içinde Bursa’yı terkettiği o gün, dizinin dikkat çeken sahnelerinden olacak.

İstanbullu Gelin dizisinde, yıllar önce Garip ve Esma'nın ayrılık hikayesi geliyor 7

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Esma, ailesine Garip ile ayrılma kararı aldıklarını söyler.

Esma, ailesine Garip ile ayrılma kararı aldıklarını söyler. Herkeste şaşkınlık yaratan bu kararın sebebine ise Nurgül ulaşır ve Süreyya’ya Esma’nın hasta olduğunu söyler. Adem, hastalığın yarattığı öfke ile Güneş’e haksızlık ettiğini düşündüğünden ona karşı bir adım atar. Dilara’nın şüpheleri iyice artmıştır ve Senem bildiği gerçeği saklasa da huzursuzdur. Bu sırada Garip ise kendisi için bir seçim yapmıştır. Nurgül ve Süreyya için karar verme zamanı gelmiştir.

İşte 67. bölüm Ön İzleme: