Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisindeki ayrılık şarkısı tamamen bir tesadüf! İşte ilginç hikayesi…

İstanbullu Gelin dizisindeki ayrılık şarkısı tamamen bir tesadüf! İşte ilginç hikayesi…

tarafından ker_def
Televizyongazetesi-Detay
İstanbullu Gelin dizisinin final sahnesi, diziyi takip edenleri çok üzerken aynı zamanda fonda çalan şarkı da büyük merak konusu oldu.

Pek çok kişinin sosyal medyada şarkıyı ilk kez duyduklarını söylediği, hangi dilde olduğunu anlamadıkları yorumlar dikkat çekti.

Konuya dair bilgi ise dizinin yönetmeni Zeynep Günay Tan’dan geldi.

Garip ve Esma’nın yıllar önce yiyemedikleri o muhallebiyi yapan meşhur Baylan pastanesinde bir ayrılık sahnesi gerçekleşiyordu.

İpek Bilgin ve Tamer Levent’in oynadıkları Garip ve Esma, yeniden aynı pastanede buluştular. Garip, Esma’nın burayı özellikle seçtiğini düşünüyordu. Ancak Esma, nostalji yapmak için değil, ayrılık kararını bildirmek için gelmişti.

İstanbullu Gelin dizisindeki ayrılık şarkısı tamamen bir tesadüf! İşte ilginç hikayesi... 7

Esma, her şeye rağmen elini bırakmamaya söz verdiğini ama bir kez daha ailesini seçmek zorunda olduğunu söyleyerek Garip’i çok şaşırttı. Esma, “Hayatıma geldiğin için, sevgin için, beni kalbinde tuttuğun için teşekkür ederim” diyerek, özür dileyip “Bizim hikayemiz bu kadarmış” deyip yüzüklerini masaya bırakıp gitti.

Garip’in şaşkın ve üzgün bakışlarıyla Esma masadan kalkıp gitti. İşte o esnada bir müzik çalmaya başladı. Belki de pek çok kişi ilk kez duyuyordu bu şarkıyı.

Şarkının hikayesini dizinin yönetmeni Zeynep Günay Tan, anlattı. Aslında tamamen tesadüfen sokakta duyduğu bu müzik, bir anda dizinin final sahnesinin müziği oluvermişti.

Zeynep Günay Tan, o şarkı seçiminin nasıl geliştiğini şöyle aktardı:

İşte o sahne: