Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisine erken veda! İki oyuncu birden diziden ayrılıyor mu?

İstanbullu Gelin dizisine erken veda! İki oyuncu birden diziden ayrılıyor mu?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de dün akşam 52. bölümüyle ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisindeki bir sahne, iki oyuncunun diziden ayrılacağı ihtimalini ortaya çıkardı.

Yeni sezonda da devam edecek olan dizide, geçtiğimiz hafta Osman’ı nikah masasında bırakan Burcu’nun annesi Siren ile birlikte Amerika’ya gitme kararı aldığı ortaya çıktı.

Burcu’nun hikayede artık yeri mi kalmadı? Yoksa Osman da peşinden mi gidecek şimdilik bilmiyoruz ancak Siren ve Burcu, görünen o ki yaşanan olaylardan sonra Amerika’ya gidecek.

Osman’ın kendisini gerçekten sevmediğine inanan Burcu, nikah masasında yaşanan gerginlikten sonra kendini toparlayamadı. Babası ile yaptıkları duygusal konuşmada, annesiyle beraber Amerika’ya gideceğini söyledi.

Garip önce gezmeye gideceğini sandı ama Burcu, yerleşeceğini söyledi.

Dolayısıyla beklenmedik bir gelişme yaşanmazsa, yeni sezonda Burcu olmayacak. Tabii Siren karakteri de…

İstanbullu Gelin dizisine erken veda! İki oyuncu birden diziden ayrılıyor mu? 7

Belki senarist bir sürpriz yaparak farklı bir şekilde ikiliyi yeniden diziye döndürebilir de bilemiyoruz ama sosyal medyada ilginç tahminler yapılmaya da devam ediyor.

Bazı izleyiciler, Burcu’nun hamile olduğunu öğrenmesiyle gitmeyeceği ya da geri döneceği görüşlerini paylaşıyor.

Bu arada Burcu karakterinin Osman’a hiç yakışmadığını düşünenler de var. Osman gibi bir kişiliğin Burcu ile değil, Burcu’nun kuzeni ile daha yakıştığını düşünüyorlar.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Kimi izleyenler Burcu’nun gitmesinden memnun olurken, bazıları da Osman’ın Burcu’nun gidişiyle yeniden Süreyya aşkının depreşebileceği ihtimalini dillendiriyor.

Önümüzdeki sezona kalacak gibi görünen bu hikayenin sonunda Osman ve Burcu kavuşur mu bilemiyoruz ancak görünen o ki sezon finalinde, Burcu’yu oynayan Ebru Şahin ve Siren’i oynayan Defne Samyeli diziye veda edecek.

Defne Samyeli’nin gitme ihtimali, dizinin takipçilerinin pek hoşuna gitmedi. Samyeli’nin farklı karakteriyle diziye renk kattığını düşünen izleyiciler, Siren’in bir şekilde dizide kalmasını istediklerini de yorumlarında belirtiyorlar.

İşte Burcu’nun babasına gitmek istediğini söylediği o duygusal anlar: