Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisini izleyenlere bir iyi, bir kötü haber!

İstanbullu Gelin dizisini izleyenlere bir iyi, bir kötü haber!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin’in başrollerinde oynadıkları İstanbullu Gelin dizisi, aslında geçtiğimiz sezon sonunda ekrana veda edecekti.

Ancak dizinin yeni sezonda da devam etmesi istendi ve anlaşması yapıldı.

Eylül ayı yaklaşırken diziyle ilgili heyecan da artıyor. Diziye yeni katılacak oyuncular ve yeni hikayelerle ilgili çeşitli bilgiler de gelmeye başladı.

Son olarak Usta bir ismin diziye katılacağı öğrenilmişti. Meral Çetinkaya diziye geliyor. Bu güzel haber!

Ancak dizinin müdavimlerini üzecek bir bilgi daha kulislerde dolaşıyor.

Bugün Posta Gazetesi’nde Mesut Yar da konuya değindi. “Ülfet hala geldi!” başlıklı yazısında Mesut Yar, Meral Çetinkaya’nın Ülfet Hala rolüyle 3. sezona dahil olduğunu duyuruyor.

İstanbullu Gelin dizisini izleyenlere bir iyi, bir kötü haber! 7

Mesut Yar, Çetinkaya’nın diziye gelmesinin uzun süredir konuşulmasına ve doğru çıkmasına atıfta bulunarak “Bu arada dizi için ocak ayında son bulacak deniyordu. O da doğru çıkar mı acaba; bak merak yaptım şimdi!” notunu düşmüş.

Geçtiğimiz sezon sonunda dizinin yeni sezonda devam edeceği kararıyla birlikte İstanbullu Gelin’in sezon ortasına kadar anlaşmasının yapıldığı şeklinde bazı açıklamalar medyaya yansımıştı.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Görünen o ki İstanbullu Gelin dizisi, planlandığı şekilde devam ederse, Ocak ayında ekranlara veda edecek.

Televizyon dünyasında çok hızlı verilen kararlara bakınca, her an her şeyin değişebileceğini de hesaba katmak gerekiyor! Zira, sezon başında reytingi düşük olursa daha erken de bitebilir ancak yüksek reytingler ve ısrarlı devam istekleri, İstanbullu Gelin’i sezon sonuna kadar da götürebilir!

İzleyip hep birlikte göreceğiz…