Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinin set ekibinin canı çıkmış! Kamera arkasındaki iş bildiğiniz gibi değil!

İstanbullu Gelin dizisinin set ekibinin canı çıkmış! Kamera arkasındaki iş bildiğiniz gibi değil!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Cuma akşamları Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin sezon finaline kısa bir süre kala, dizinin sosyal medya hesabından yayınlanan eğlenceli videolar, izleyenleri güldürüyor.

Kamera önündeki oyuncuların performansları ve başarılı oyunculukları kadar, kamera arkasında da bir o kadar başarılı iş yapan bir ekip var.

İstanbullu Gelin’in başarısında büyük katkısı olan set ekibinin bitkin-bezgin bir halde kamera arkasını anlattıkları video büyük beğeni kazandı.

Yönetmen Zeynep Günay Tan, Senarist Deniz Akçay ve ekibin bazı üyelerinin eğlenceli ifadelerle bütün gün ne yaptıklarını anlatmaları, izleyenleri güldürüyor.

İstanbullu Gelin dizisinin set ekibinin canı çıkmış! Kamera arkasındaki iş bildiğiniz gibi değil! 7

Her ne kadar esprili bir dille anlatılsa da arka planda ne kadar yorucu, meşakkatli ve dikkat isteyen bir iş olduğu da gözler önüne serilmekte.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Ekranda her hafta yeni bölümü heyecanla bekleyen izleyenler, dizinin kamera arkasında yaşananları bu kez set çalışanlarından dinliyor.

Bakın yönetmeninden asistanına neler neler söylüyor set çalışanları?

İşte o video: