Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisiyle ilgili çok sevindiren gelişme!

İstanbullu Gelin dizisiyle ilgili çok sevindiren gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019 yılının Mayıs ayında final yaparak 3. sezonun ardından izleyicisine veda eden İstanbullu Gelin dizisi yeniden gündemde… Aslı Enver ve Özcan Deniz’in başrolünde buluştuğu dizi büyük beğeni toplamıştı. Aslı Enver’in unutamadığı karakter dizide canlandırdığı Süreyya olmuştu. Özcan Deniz de Faruk rolüyle akıllara yazıldı.

Türkiye’nin yanı sıra birçok ülkede yayınlanan diziden güzel bir haber geldi. Güney Afrika Cumhuriyeti’nde İstanbullu Gelin izleyicilerle buluşacak. Türk dizisi, ülkedeki ulusal kanallardan e.tv’de yayınlanacak.

Global Agency’nin CEO’su ve kurucusu İzzet Pinto, anlaşmanın ardından “Haftalarca evde sabırla beklemek büyük bir sorun. Bu zor günlerde müşterilerimize en iyi içeriği sağlamak için yardım etmeye çalışıyoruz. Sonuna kadar bir parçası olma konusunda istekliyiz. Herkese pozitif tutumlarını devam ettirmelerini, sevdikleriyle birlikte evde ve güvende kalarak TV izlemelerini söylüyoruz” diye konuştu.

30 ülkeye ulaşan İstanbullu Gelin dizisine talep artmaya başladı. Kısa bir süre önce El Salvador’a da satılan dizi, birçok farklı ülkede sevildi.

Polonya, Romanya, Kosova, Ukrayna, Makedonya, Bulgaristan, Kazakistan, Irak, Honduras, Kosta Rika, Uruguay, Angola ve Mozambik dizinin yayınlandığı ülkeler arasında bulunuyor.