Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisi izleyiciyi çok şaşırttı! Rüya mı, ters köşe mi?

İstanbullu Gelin dizisi izleyiciyi çok şaşırttı! Rüya mı, ters köşe mi?

tarafından zk zk
Star TV’de Cuma akşamları yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm tanıtımı hem şaşırttı, hem de kafaları karıştırdı.
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin 75. bölüm tanıtımında Fikret’in İpek’i eve yeni gelin getirir gibi getirmesi dikkat çekti.

Konağa gelinliği andıran beyaz kıyafeti içinde gelen İpek, bütün ailenin olduğu bir kutlama ile karşılanıyor.

Fikret, uzun süredir yaşadıkları ayrılık ve yanlış anlaşılmalar nedeniyle evliliğini kurtarmaya çalışırken, her şeye yeniden başlamanın da sevincini yaşıyor.

İpek’e de aynı heyecanı yaşatmaya çalışan Fikret, ona yeniden evlenme teklif ediyor.

İstanbullu Gelin dizisi izleyiciyi çok şaşırttı! Rüya mı, ters köşe mi? 7

Tüm ailenin alkışları arasında ‘Evet’ yanıtını veren İpek’in yüzündeki mutluluk, artık çiftin arasındaki sorunların ortadan kalktığını da gösteriyor.

Ancak tanıtımdaki bu sahneler, sosyal medyada bir ‘rüya’ olarak değerlendirilmeye başlandı bile.

Okan’ın aşkı ilanından sonra ilişkilerinin derin yara aldığı bir önceki bölümden sonra, bu kadar hızlı bir gelişmenin nasıl yaşandığı ve İpek ve Fikret’in bu noktaya nasıl geldiği merak konusu.

Durum bir anda bambaşka bir yere gelince, izleyici de tanıtımdaki sahnelere şaşırırken bir yandan da Fikret’in hayali veya rüyası olduğu düşüncesinde.

Gerçeği ise Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümde hep birlikte izleyeceğiz.

İşte 75. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Faruk ve Süreyya’nın evlilik yıldönümü kutlamasında beklenmedik sürpriz.

Faruk ve Süreyya ailelerini korumaya çalışırken birbirlerini ihmal ettiklerini fark ederler. Evlilik yıldönümü için hazırlanan Faruk kendini beklenmedik bir durumun içinde bulur. Dilara, Adem’in ona olan öfkesi karşısında giderek daha derinden etkilenmektedir. Adem, öfkesinin farkında hem bu duruma çözüm aramakta, hem de Güneş’le olan ilişkisini korumaya çalışmaktadır. Okan’ın itirafı İpek’i şaşırtırken Kıymet hırsla Boranlar’a saldırmaya devam eder. Konağa bomba gibi düşen itiraf Fikret’i harekete geçirir.