Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin izleyicisi, Dilara’yı bu sahneden sonra asla unutamayacak!

İstanbullu Gelin izleyicisi, Dilara’yı bu sahneden sonra asla unutamayacak!

tarafından ker_def

Star TV’de yayınlanan ve bir kaç bölüm sonra ekrana veda edecek olan İstanbullu Gelin, şüphesiz pek çok izleyicinin uzun yıllar unutamayacağı bir dizi olacak!

3. sezonu yayınlanan dizinin hikayesi kadar, karakterlerinin zaman içerisinde geldikleri noktalar da her yeni bölümde takipçilerini şaşırtmaya ve daha da çok sevmelerine neden oluyor.

Televizyongazetesi/Detay – Teker teker her karakterin derinine inilen, hikayeleri açılan, psikolojik irdelemesi yapılan sahneler, izleyenleri başka bir dünyaya götürmeye devam ediyor.

Başrol karakterler Süreyya, Faruk, Esma’nın yanı sıra, Fikret, İpek ve Adem’in derinliklerine inilen her sahne, dizinin takipçilerini süreç boyunca başka başka yerlere götürmeyi başardı.

Özellikle Adem’in terapistle sahneleri, dizinin uzun süre gündemde kalan, çok konuşulan sahneleri oldu.

Yeni sezonda diziye dahil olan karakterlerden Ülfet’in de sırrı çözülüp, derinindekiler ayıklandıktan sonra hikayesi bitirildi. Ondan geriye kalan Güneş ise bambaşka bir karakter çizmeye başladı Adem ile ilişkisinden sonra.

Güneş’i de sevmeye başlayan izleyici, onun anlayışlı ve Adem’e de çevresindekilere de iyi gelen taraflarını sevdi.

Ama tüm bu karakterlerin yanında son bölümlerde biri var ki izleyici onunla ilgili her konuyu ve sahneyi büyük bir ilgiyle izlemeye başladı!

O karakter Dilara oldu. Adem’le yaşadığı zor ilişkiden sonra bebeğini dünyaya getiren Dilara, bir ara oradan oraya savrulsa da hayatına Mert’in ve onun kızı Arya’nın girmesiyle, başka bir açıdan bakmaya başladı dünyaya.

İstanbullu Gelin izleyicisi, Dilara'yı bu sahneden sonra asla unutamayacak! 7

Oğlunu kıskanmak ve kendine saklamak yerine, babasıyla ve onun seven herkesle paylaşmayı başaran, Adem’i de ikna eden, kocaman yüreğiyle herkese sevgi, anlayış dağıtan birine dönüştü.

Öyle ki Güneş’i bile kabullendi ve üstelik, oğlunu onunla paylaşmaya hazır bir hale geldi. Dizinin 84. bölümünde Güneş’in bebeğinin olmayacağını öğrenmesinden sonra ve onun iyi niyetli, fedakar tavırlarından sonra Umut’u götürüp kucağına vermesi ve yaptığı konuşmalar, ekran başındakilerin de gözlerini dolduran anlar oldu.

Kocaman yüreğini Güneş’e açan Dilara, “Umut’u birlikte büyüteceğiz” diyerek, anne olmanın doğurmakla bitmediğini söyleyerek, onu yüreğinde hissetmenin önemini anlattı ve Umut’un bir annesinin de Güneş olacağını söyledi.

Ekran başında diziyi takip edenler, Dilara’nın geldiği bu noktayı ve onun söylediklerini içlerini titreyerek izlediklerini anlatıyorlar sosyal medyada.

İstanbullu Gelin, ardından pek çok hikaye, olay ve unutulmayacak karakterler bırakacak ama Neslihan Arslan’ın oynadığı Dilara da çoktan gönüllere taht kurdu.

Ve tabii Nihal Yalçın’ın başarılı oyunculuğuyla diziye renk kattığı Güneş de yine hatırlanacak karakterlerden.

İşte izlerken gözlerinizin yaşlanmasını kolay kolay engelleyemeyeceğiniz o sahne: