Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de Adem’in terapisti bile dumura uğradı!

İstanbullu Gelin’de Adem’in terapisti bile dumura uğradı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin’in son dönemde en çok konuşulan sahneleri arasında Adem’in terapi sahneleri geliyor.

Tilbe Saran’ın usta oyunculuğuyla övgüler topladığı ve Fırat Tanış’ın da yüzündeki her mimiğiyle o anı adeta yaşadığı sahneler, izleyenlerin de çok beğendiği ve sosyal medyada yorum yağdırdıkları sahneler.

Sadece oyunculuklarla değil, aynı zamanda terapistin Adem’e söylediği sözler de diziye damgasını vuruyor.

Senarist Deniz Akçay’ın büyük bir özen gösterdiği ve uzman isimlere danışarak yazdığı bu sahnelerdeki diyaloglara, izleyenleri yorumları da hayli ilginç.

“Terapist ekrandan resmen bizi iyileştiriyor” ifadesini kullanan izleyiciler, kendi hayatlarına ve yaşanmışlıklarına dair, bu sahnelerde çok fazla içerik bulduklarını tekrar ediyorlar.

İstanbullu Gelin'de Adem'in terapisti bile dumura uğradı! 7

53. bölümde de benzer bir sahne ekrana geldi. Adem, annesinin ölümünden sonra ilk kez terapistine gitti ve onu kaybettiğini söyledi.

Ancak Adem’in ifadeleri ve tavırlarından içindeki intikam ateşini hala söndüremediğini hatta annesinin ölümünden Boranlar’ı sorumlu tuttuğunu gören terapist, bu yanlış bakış açısını düzeltmeye çalıştı.

Ancak Adem, tam da iyileşmeye başladığı bir süreçte annesinin intikam dolu bir mektup yazıp intihar etmesinden sonra yeniden gerilemişti.

Terapistin, annesinin seçimleri yüzünden bu noktaya geldiğini anlatmaya çalıştığı Adem, ona öyle bir yanıt verdi ki hem izleyiciyi hem de terapisti adeta dumura uğrattı! İntikam yemini eden Adem çıkıp giderken, terapist kalakaldı!

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

İzleyenler sosyal medyadan “Psikolog sahnesiyle hepimiz terapi gördük, bakış açımız düzeldi ama bir Adem düzelmedi” yorumları yaparken, bazı izleyenler de ona hak vermeye çalıştı.

Dizinin neredeyse artık her hafta merakla beklenen terapi sahnesi, sezon finalinde Adem’in terapisti çok şaşırtan ve üzen çıkışıyla bitti.

İşte o anlar: