Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de komediye hazır olun! Öyle bir bölüm geliyor ki gülmekten karnınız ağrıyacak!

İstanbullu Gelin’de komediye hazır olun! Öyle bir bölüm geliyor ki gülmekten karnınız ağrıyacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin’in yeni bölümü 26 Ekim Cuma akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin 59. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı.

Esma’nın doğumgünü olduğunu hatırlayan Süreyya, ona bir sürpriz yapmak istiyor.

Senem, Süreyya, İpe, Dilara ve diğerleri Esma’yı zorla doğumgünü kutlayacakları mekana götürürler. Eğlenceli anlar yaşanırken gelen pastadan çıkan kız herkesi şaşırtır.

İstanbullu Gelin'de komediye hazır olun! Öyle bir bölüm geliyor ki gülmekten karnınız ağrıyacak! 8

Bu arada bir kargaşa yaşanır ve mekanın alt katında bir kumarhane olduğu ortaya çıkar. Baskına uğrayınca aşağı koşan Süreyya ve diğer kızlarla birlikte Esma, polisten kaçarken çok komik bir duruma düşerler.

İstanbullu Gelin, yeni bölümüyle izleyenleri hayli güldürecek bir sahneyle geliyor.

İşte 59. bölüm 2. tanıtımı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Garip’in yanında kalmayan Esma, kendisini konakta bulur.

Garip, Esma’yı evlilik teklifine götüren olayları öğrendikten sonra hayalinin bu şekilde olmadığını belirtir. İyice hassaslaşmış olan Esma’ya bu son darbedir. Artık Garip’in yanında da kalmayan Esma kendisini konakta bulur. Bu sırada Ülfet de boş durmayarak aileye samimiyetini ispatlayan bir oyun oynar.

İstanbullu Gelin'de komediye hazır olun! Öyle bir bölüm geliyor ki gülmekten karnınız ağrıyacak! 9

Esma’dan haber alamayan herkes panik içerisindedir. Faruk’un Esma’yı bulması ve eve döndürme isteği ise Esma tarafından kabul edilmez. Yeni yaşına yalnız gireceğini düşünen Esma’ya ise Süreyya güzel bir sürpriz hazırlar. Bu sürpriz Boran kadınlarını ve erkeklerini hiç beklemedikleri maceralara sürükleyecektir.