Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de Ülfet’in büyük sırrı ortaya çıktı! İzleyicinin yaptığı tahmin doğrulandı!

İstanbullu Gelin’de Ülfet’in büyük sırrı ortaya çıktı! İzleyicinin yaptığı tahmin doğrulandı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
55. bölümüyle ekrana gelen Star TV’nin İstanbullu Gelin dizisinde herkes Esma ve Ülfet’in arasındaki sorunun nedenini anlayamıyordu.

Dizinin yeni sezonunda Ülfet karakterini oynayan Usta oyuncu Meral Çetinkaya ve bir başka Usta isim İpek Bilgin’in karşılıklı sahneleri büyük merak konusuydu.

Dizi geçtiğimiz hafta 54. bölümle ekrana geldiğinde, Ülfet ve Esma’nın birbirlerinden bu kadar nefret etmesinin nedeni anlaşılamamıştı.

Ailesini yaşanan bir olaydan dolayı silmek durumunda kalan Ülfet, yeğenlerini bile tanımıyordu.

Boranlar’dan intikam alma peşinde olduğu anlaşılan Ülfet’in kininin nedeni bu hafta ortaya çıktı.

İstanbullu Gelin'de Ülfet'in büyük sırrı ortaya çıktı! İzleyicinin yaptığı tahmin doğrulandı! 8

Yapılan yorumlarda, Ülfet’in gençliğinden beri Esma’yı çok kıskandığı, Esma’nın asaletli halinden eser bile olmadığı ile ilgili değerlendirmeler yapılırken bir de Esma ve Ülfet’in arasındaki sorunun Garip olduğu ile ilgili tahminler havada uçuştu.

Mesele Garipmiş! Ülfet, için için Garip’e aşıkmış!

Esma’nın kocasıyla evlenmesine Ülfet’in ön ayak olduğu dizinin geçmişe dönüldüğü bir sahnesinde ortaya çıkmıştı. Ülfet, Garip ile ilişkisi olduğu dedikodularını duyduğunu ama abisine çok yakıştığı için ailesine gelin olarak Esma’yı önerdiğini, Garip gibi asil bir aileden gelmeyen bir kişiyle Esma’nın işi olamayacağını söylediği sahne, akıllarda soru işareti bırakmıştı.

Bu haftaki yeni bölümde Garip, Esma’ya destek olduğu için Ülfet’i ziyaret etti.Yıllar sonra Garip ile karşılaşan Ülfet, şaşkınlık içinde kaldı ama daha çok sevinçten eli ayağı dolaşmış gibiydi. İşte bu sahnelerden sonra Esma ve Ülfet arasındaki meselenin tam da Garip olduğu anlaşıldı!

İstanbullu Gelin'de Ülfet'in büyük sırrı ortaya çıktı! İzleyicinin yaptığı tahmin doğrulandı! 9

Esma’nın, Garip’e olan aşkının önüne Ülfet’in geçtiği ve onun abisiyle evlenme konusunda aileyi ikna ettiği anlaşılınca, herkes Ülfet’in Garip’e aşık olabileceği, bu nedenle Esma’yı bu kurnazca manevrayla aradan çıkardığını düşünüyordu.

Ve bu hafta ekran agelen bölümde yıllar öncesine ait bir sahne ekrana geldi. Ülfet, dere kenarında oturan Garip’in yanına gidip, abisi ile Esma’nın evleneceğini söyledi. Elindeki bir tahtayı oyarak şekil vermeye çalışan Garip, bir anda donakaldı ve kalkıp gitti. Ülfet de elinde tahtadan oyma objeyle arkasından imalı bakışlar attı.

Sahne bir anda günümüze döndü ve Ülfet’in elindeki aynı objeyi gördük. Ülfet, “Sabretmekte benimle yarışamazsın Garip” sözleriyle izleyicinin tahmin ettiği platonik aşk ortaya çıkmış oldu.