Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de Yeşim Salkım’ın oynadığı Sedef, hikayenin seyrini fena değiştirecek!

İstanbullu Gelin’de Yeşim Salkım’ın oynadığı Sedef, hikayenin seyrini fena değiştirecek!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Star TV’de Cuma akşamı 60. bölümüyle ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisinde aniden ortaya çıkan Sedef karakteri, herkesin kaderini değiştirecek bir bilgiye sahip…Sedef’le birlikte pek çok sır ortaya dökülecek.

Yeşim Salkım’ın oynadığı Sedef’in taşıdığı sırlar, Ülfet’i o kadar çok korkutuyor ki onu susturmak için yıllardır para verdiği ortaya çıktı.

Esma ve Garip’in nişan töreninin olduğu akşam kapısına gelen Sedef, Ülfet’ten para istedi.

Ülfet ve Sedef’in arasında nasıl bir sır olduğu büyük merak konusuydu. Sedef’in, Ülfet’in kocasının metresi olduğu anlaşıldı.

Ülfet’in kocasına ne olduğunu da Sedef’in söylediği sözlerden anlaşıldı. Bir şekilde kocasını ortadan yok eden Ülfet, bu olayı bilen Sedef’i susturmak için de uzun zamandır ona para veriyor.

Sedef’in, “Ben yıllardır sizin vicdan yükünüzü taşıyorum ama… Onu ne yapacağız. Eğer bu sırrı taşımamı istiyorsan ölene kadar bana bakacaksın. Yoksa herkes her şeyi öğrenim. Diyorsan ki eski kocam gibi seni de ortadan temizlerim, o başka tabii..” sözlerinden, Ülfet’in geçmişinde korkunç işlere bulaştığı ve bunun yükünü taşımakta da zorlandığı anlaşıldı.

Evindeki küçük odada ne yaptığını kimse anlamamıştı Ülfet’in. Yeni bölümde o odayı da gördük. Ülfet, odaya girip tek başına vicdanını sızlatan hatalarının acısını çekiyor orada. Psikolojisi o kadar bozuk ki o odayı azap çekme odası haline getirmiş.

İstanbullu Gelin'de Yeşim Salkım'ın oynadığı Sedef, hikayenin seyrini fena değiştirecek! 7

Bazı izleyiciler sosyal medyada dizinin Ufak Tefek Cinayetler’e dönmeye başladığını söylüyor. Hatta bu hikayenin altında çok daha fazla olay olduğu düşüncesinde izleyiciler.

Durumu Adem’in annesinin ölümü ve Süreyya’nın ailesinin ölümüne bile bağlayanlar var. Gerçekten tahminler tutarsa Ülfet’in tam bir ölüm meleği olmasına dönecek iş!

Ancak Ülfet’in kocasını nasıl ortadan kaldırdığı da bir başka merak konusu tabii ki…

Olayı Akif de duydu ve Fikret ile paylaştı. Ülfet hala lehine kullanılabilecek bilgiler ortaya çıkmış oldu. Şimdi iş daha da büyüyecek gibi görünüyor.

Senem ve Güneş’in arkadaş olması da olayın bir başka yönü. İki kadının, Sedef ile birlikte hep beraber aynı evde yaşadıkları ve bir gün aniden Sedef ve Güneş’in ortadan kaybolduğu öğrenildi. Sedef hala kayıptı ama Güneş, Ülfet’in en yakını olmuştu bile.

Şimdi bu ilişkiler ağının nereye gideceği merak konusu.

İşte Sedef ve Ülfet’in dikkat çeken o konuşmasının yer aldığı sahne…