Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de yıllardır saklanan sır ortaya çıktı! Meğer Faruk 7 aylıkmış!

İstanbullu Gelin’de yıllardır saklanan sır ortaya çıktı! Meğer Faruk 7 aylıkmış!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Aslı Enver, Özcan Deniz ve İpek Bilgin’in başrolünde oynadıkları, 56. bölümü ile ekrana gelen Star TV’nin dizisi İstanbullu Gelin’in final sahnesi, sürpriz bir gerçeği ortaya çıkardı.

Ülfet ve Esma arasında gerginliğe sebep olan olaylar su yüzüne çıkıyor.

Ülfet’in yıllar önce Garip’e karşı beslediği hisler yüzünden, Esma ve abisinin evlenmesine ön ayak olduğu anlaşılmıştı.

Esma, çok sevdiği ancak ailesinin varlıklı olması sebebiyle kendilerine yakıştıramayacakları Garip’e aşkını açamamış ve yıllarca aşık olduğu adamdan uzak, kaderine razı bir hayat yaşamıştı.

Garip’in yeniden ortaya çıkmasıyla eski aşklarına kaldıkları yerden devam eden ikilinin aslında bir oğulları olduğu gerçeğini Esma yıllardır saklıyordu.

Ancak bu gerçeği bilen bir kişi daha vardı, eşinin kardeşi Ülfet!

56. bölümde Ülfet’in tavırlarına dayanamayan Esma, kapısına gidip hesap sormaya çalıştı ancak eski defterler yeniden açıldı.

“Senden sadaka istemiyorum. Onlar senin abinin çocuklarına. Nasıl bu kadar duygusuz, bu kadar kötü olabiliyorsun?” diye soran Esma’ya Ülfet’in yanıtı sert oldu.

Oğullarını ve ailesini bir arada tutmaya çalışan Esma’nın eleştirilerine “Yıllarca kocasına yalan söyleyen biri mi bana bu duygulardan bahsediyor” diyen Ülfet’in sözleri buz kesti!

İstanbullu Gelin'de yıllardır saklanan sır ortaya çıktı! Meğer Faruk 7 aylıkmış! 7

O sırada onları merdivende duyan Fikret, yerinde çakılıp kaldı ve merakla dinlemeye başladı.

Esma, Ülfet’in bu sözlerine “Bana bak haddini bil! Zamanında bu rezil saçmalıklarının cevabını aldın” diyerek tepki verdi.

Anlaşılan o ki Ülfet, Esma’nın abisiyle evlendiğinde hamile olduğunu anlamış ve bununla ilgili olaylar yaşanmış.

Ülfet, sözlerine “Seni Garip’le yeniden görünce, ne kadarı benim hayal ürünüm bilemedim! Faruk’un 7 aylık ama  maşallah topaç gibi doğumu, sence normal mi?” sözleri Esma’yı küplere bindirirken, onları dinleyen Fikret’in şok geçirmesine neden oldu ama asıl şoku sona saklamıştı Ülfet: “Yoksa yıllarca Faruk’u, kendi oğlu diye zavallı abime yutturduğunu açıklamanın zamanı geldi mi? Ne dersin?”

Dizi 56. bölüme bu sözler ve Fikret’in şok bakışları altında veda etti.

Şimdi 57. bölümde Fikret’in bu sırrı öğrenmesiyle nasıl bir adım atacağını heyecanla hep birlikte bekleyeceğiz…

İşte o anlar: