Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’deki o itirafı ne Adem ne de izleyenler bekliyordu!

İstanbullu Gelin’deki o itirafı ne Adem ne de izleyenler bekliyordu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de dün akşam 47. bölümüyle ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisinde yine beklenmeyen gelişmeler yaşandı.

Bir süredir yurtdışına gitmek isteyen Osman, bir anda gitmekten vazgeçti.

Murat ise karısı Bade’yi de alıp aniden yurtdışına gitme kararı verdi ve gitti. Böylece diziden Berkay Hardal ve Hira Koyuncuoğlu da ayrılmış oldu.

Dizinin ana konusu bu hafta, Faruk’un Adem’e Halim’le kurduğu tuzaktı. Süreyya kocasını affedemedi, yüz çevirdi. Dilara, Adem tam ailesini kabullenmeye başlarken ortaya çıkan bu durumdan büyük üzüntü yaşadı.

Akif’in de olayda parmağı olduğunu öğrenen Senem de tavrını koydu. Fikret şaşkın, İpek mutlu bir vaziyetteydi olanlardan.

İstanbullu Gelin'deki o itirafı ne Adem ne de izleyenler bekliyordu! 7

İpek’in Süreyya’ya gönderdiği videodaki görüntüler üzerine, Faruk ve Süreyya’nın hayatına bir kara bulut çöktü.

Tabii olayın kurbanı görünen Adem ise şok içindeydi. Boranlar’a tam güvenmek üzereyken öğrendiği gerçeklerden sonra yeniden öfkesine teslim olmaya başladı.

Fakat dizinin son sahnesinde kimsenin beklemediği bir şey yaşandı ve Faruk, Adem’i karşısına alıp, karısına bile anlatmaya fırsat bulamadığı olayı anlatmak için bütün cesaretini topladı.

Adem’i de şaşkına çeviren Faruk, ekran başındakilerin de beklemediği bir çıkış yaparak, saydam olmayı seçip olayı olduğu gibi Adem’e anlattı. “Aramızda, yalan dolan gizli saklı hiç bir şey kalsın istemiyorum. Eğer bir hata yaptıysam bunu benden duy ki yaptım. Toparlayamıyorum” diyen Faruk,  “Halim’i yıllar sonra karşına çıkartan kişi benim. Senin hüküm giymeni sağlayıp yönetimden el çekmen için sana tuzak kurdum”Sana tuzak kurdum” itirafını yaptı.

Bu ani çıkışı hiç beklemeyen Adem de ekran başında diziyi izleyenler de adeta bu sözlerle kalakaldı! Faruk artık her şekilde açık ve dürüst olmak için savaşıyordu ama acaba Adem, bu kez Faruk’a inanacak mı en çok merak edilen konu şimdi bu!

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Sosyal medyada diziyi izleyenler Adem’in de artık bazı şeyleri itiraf etmesi ve iki kardeşin ne var ne yok konuşup artık önlerine bakması gerektiği görüşünde.

“Bu itirafın karşısında Adem güzel bir adım atmalı, o da pişmanlık duymalı ve yaptıklarını anlatmalı artık” yorumunu yapan pek çok izleyiciler, artık Adem ve Faruk’un kavga etmesini istemediklerini ifade ediyorlar. Konunun hızlıca bir bölümde toparlanmasından da izleyenler hayli mutlu oldu ve İstanbullu Gelin’in bu nedenle farklı bir dizi olduğunu belirten izleyiciler, finale kadar da her şeyin artık çözülüp Adem’in de yüzünün gülmesini istiyorlar.

İşte çok konuşulan o sahne: