Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’den Arıza dizisine önemli transfer!

İstanbullu Gelin’den Arıza dizisine önemli transfer!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Show TV ekranlarında Arıza isimli dizide Ayça Ayşin Turan ile başrolü paylaşmakta olan Tolga Sarıtaş hayranları heyecanlı. Söz dizisindeki başarısından sonra Ferhat ile Şirin dizisi hayal kırıklığı yaşayan oyuncu, yeni sezonda güçlü bir yapımla yeniden ekranda olacak. Oyuncunun partneri ise Zemheri dizisinde hayal kırıklığı yaşayan Ayça Ayşin Turan…

Arıza dizisinde hazırlıklar titizlikle yürütülüyor. Tolga Sarıtaş geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada 31 Temmuz Cuma gününü işaret ederek, sette çalışmalara başlayacaklarını söylemişti. Dizinin çekimlerinin başlamasının beklendiği bu günlerde yeni bir gelişme daha yaşandı.

Bir döneme damgasını vuran, büyük izlenme oranlarına erişen ve yurt dışında da birçok ülkeye satılan İstanbullu Gelin dizisinin etkileyici müziklerini yapan Cem Tuncer, Arıza isimli dizinin de müziklerini yapacağını gazeteci Birsen Altuntaş yazdı.

İstanbullu Gelin'den Arıza dizisine önemli transfer! 7

İstanbullu Gelin’in büyük başarısında müziklerinin de önemli bir rolü olmuştu. Arıza dizisi müzikleriyle de dikkat çekecektir. Sette ise koronavirüs pandemisi nedeniyle bir takım önlemler alındı.

Tolga Sarıtaş röportajında sorulan soru üzerine bu önlemlerden bahsetti. Testlerin ara ara yapılacağını, dezenfektan, maske ve kuralların setlerde geçerli olduğunun altını çizen Tolga Sarıtaş, steril bir ortamda çalışacağını anlattı.