Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat ile Kenan Doğulu’nun yaşadığı tam anlamıyla İkinci Bahar!

Beren Saat ile Kenan Doğulu’nun yaşadığı tam anlamıyla İkinci Bahar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs nedeniyle yaşanan karantina sürecinde eşi Kenan Doğulu’nun yeni özelliklerini keşfettiğini, birlikte güzel vakit geçirdiklerini ve bu sayede de evliliklerini kurtardıklarını açıklayan Beren Saat, dikkatleri çekmişti.

Daha önceki yıllarda ikili hakkında ayrılacakları iddiaları ortaya atılmış ve sayısız haber yapılmıştı. Ayrıca “doğum gününü kutlamadı”, “evlilik yıldönümünde paylaşım yapmadı” gibi bir çok haberlere de konu olan çift, şu anda tam anlamıyla ikinci baharlarını yaşıyor.

2014 yılının Temmuz ayında evlenen Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti, 6. yıldönümlerini instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kutladı.

Beren Saat daha sade bir paylaşım yapmayı tercih etti.

Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun yaşadığı tam anlamıyla İkinci Bahar! 8

Kenan Doğulu ise duygusal ve romantik bir mesaj yayınladı. Doğulu, eşi ile mutluluk saçtıkları bir fotoğrafı tercih etti ve şu sözlerle aşkını da ilan ederek, evlilik yıldönümlerini kutladı:

“Yıllar hızla akıp geçti ve bir yaşımıza daha girdik. Katlanarak büyüyen sevgim ve saygım mutluluğuma rehber ve ışık oldu. Her geçen gün daha iyi tanımak ve sarılmak, her türlü güçlüğü birlikte aşabilmek, yalnızlıktan uzak, bir o kadar güvende hissetmek ne güzel bir duygudur. Ne şanslıyım ki seni görmüş, bilmiş ve aşık olmuşum. Dünyama kattığın güzellikler ve sevildiğimi hissettiğim her an için ve verdiğin ilhamla kelimeler ve notaları buluşturduğum şarkılarıma yuvalık yaptığın için kalplerce teşekkürler anlayışlı, nazik, okyanus kalpli sevgilim. Yıl dönümümüz kutlu ve mutlu olsun. Can kenarında yerin hep sevda yanı.”

Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun yaşadığı tam anlamıyla İkinci Bahar! 9