Ana sayfa Sosyal Medya İlayda Alişan, Kırmızı Oda dizisinde hem üzdü hem de ışık gibi parladı!

İlayda Alişan, Kırmızı Oda dizisinde hem üzdü hem de ışık gibi parladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İlayda Alişan, son dönemde rol aldığı dizilerdeki başarılı performansları ile haklı bir takdir kazandı… 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2011 yılında Bir Çocuk Sevdim isimli dizideki performansı ile başladığı yolculukta 10 yılı geride bıraktı.

Benim Adım Gültepe, Bana Sevmeyi Anlat, Rüya, Hakan Muhafız, Şampiyon gibi dizilerde büyük tecrübeler kazanan oyuncu, Çukur dizisindeki Akşın karakteri ile herkesin gönlünde yer edindi… Oyuncu bu yıl Masumiyet ve Terapist isimli dizilerde de rol aldı.

Kırmızı Oda dizisinin ikinci sezon başlangıcında konuk oyuncu olarak yerini alan İlayda Alişan, canlandırdığı Süveyda karakteri ile yine hayranlarını derinden etkiledi. Küçük bir kız çocuğunun yaşadığı büyük dramlardan yıllar sonra bir genç kadın olarak doktor hamına hikayesini anlattığı Süveyda, izleyenleri çok etkiledi.

İlayda Alişan, Kırmızı Oda dizisinde hem üzdü hem de ışık gibi parladı! 7

İlayda Alişan yine bir dram performansı ile konuşuluyor. Oyuncu, dizide canlandırdığı karakter ile aslında ülkemizde benzer olayları yaşayan birçok kişinin dramına da ışık tutmuş oldu.

Binnur Kaya ile olan sahnelerinde de çok başarılı bir performans sergileyen İlayda Alişan, hayranlarından büyük ilgi gördü. Sosyal medyada “Mükemmel oyunculuk” diye yorum bırakan takipçiler, içlerinin ürperdiğini ve İlayda Alişan’ın karakterin duygusunu kendilerine geçirebildiğini belirten yorumlar yaptı