Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’e fazla kızmayın! Yakında her şey değişecek!

İstanbullu Gelin’e fazla kızmayın! Yakında her şey değişecek!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Cuma akşamları Star TV’de ekrana gelen ve baş rollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver ile İpek Bilgin’in oynadıkları İstanbullu Gelin dizisinde Boranlar’ın hali herkesin canını sıkıyor.

Dizinin köşkte geçen hikayeden İstanbul’un orta yerine taşınması, ekran başındakileri pek de mutlu etmemişti.

Hikayenin yön değiştirmesi, Boranlar’ın bütün servetlerini kaybetmesi, Esma’nın güçsüz, çaresiz kalması, hem diziyi izleyenlerin içini burkuyor hem de alıştıkları hikayeden uzaklaştırıyor.

Ters köşelerin yaşandığı diziyi izleyenlerin içine sinmiyor bu durum.

Yine de 3. sezonuyla Cuma akşamlarına damgasını vuran dizilerden ön plana çıkan bir dizi olmayı sürdürüyor İstanbullu Gelin.

İstanbullu Gelin'e fazla kızmayın! Yakında her şey değişecek! 7

Kemik bir izleyicisi olan ve yaz sezonundan beri heyecanla yeni bölümleri bekleyen izleyenlere güzel bir haber geldi.

Boranlar’ın bu durumu çok uzamayacak anlaşılan. Nasıl bir çözüm bulunacak, ne yapacaklar bilmiyoruz ancak Boranlar eski günlerine geri dönecek yakında.

Nereden mi biliyoruz? Dizinin resmi sosyal medya hesabından!

Yeni yayınlanan bir paylaşımda, izleyenlerin rahatsızlıkları tahlil edilmiş olacak ki, herkesi kızdıran Boranlar’ın halinin, yakında düzeleceği belirtiliyor.

İstanbullu Gelin’de ailenin başına gelenlerin hayatın içindeki haller olduğuna dikkat çekilen paylaşımda, bir de müjde veriliyor ve “Boranlar’a olan inancınızı kaybetmeyin, çok yakında düze çıkacağız, söz…” ifadesi kullanılıyor.

Bu mesajdan da anlaşılacağı üzere, Boranlar yakında kendilerini toparlayıp güçlenecekler. Konağa geçerler mi, Adem’den o konağı nasıl alırlar, alabilecekler mi bilemiyoruz ama en azından kötü günleri atlatacaklar bu garanti!

İşte dizinin sosyal medya hesabından yapılan o paylaşım: