Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’in Faruk’u Özcan Deniz, iki zıt duyguyu aynı anda yaşadı!

İstanbullu Gelin’in Faruk’u Özcan Deniz, iki zıt duyguyu aynı anda yaşadı!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında geçtiğimiz sezonun en başarılı yapımlarından birisi olarak öne çıkan İstanbullu Gelin dizisinde rol alan Özcan Deniz, Nisan sonunda baba olmuştu.

Feyza Aktan ile evli olan ünlü oyuncu, baba olduktan sonra dizideki rollerinin de azaltılmısını istemiş ve oğlu Kuzey’in her anında yer almak için büyük çaba harcamıştı.

İşte baba olmanın mutluluğunu yaşayan Özcan Deniz, önceki gün babası Sadık Deniz’i kaybetti ve onu toprağa vermenin acısını tattı.

Aynı dönemde iki ayrı duyguyu çok güçlü şekilde yaşayan Özcan Deniz’in cenazede ayakta durmakta bile zorlandığı fotoğraflara yansımıştı.

Sosyal medyadan bir paylaşım yapan Deniz, “Baba olmak ve babamın üzerine toprak atmak” ifadeleriyle yaşadığı duygunun yoğunluğunu sergiledi.

Özcan Deniz, babasını sonsuzluğa uğurladıktan sonra yaşananlarla ilgili duygularını sosyal medya hesabından paylaştı. İşte Deniz’in o satırları:

İstanbullu Gelin'in Faruk'u Özcan Deniz, iki zıt duyguyu aynı anda yaşadı! 7

“Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, cenazemize katılan tüm dostlara, sosyal medya üzerinden taziyelerini ileten tüm sevenlerimize ve de arayan herkese çok teşekkür ediyorum. Baba olmak ve Baba’mın üzerine toprak atmak!

Bir erkeği büyüten iki güçlü duyguyu aynı zaman içinde yaşadım. Yaş ne olursa olsun, buna ne kadar hazır olursanız olun doğum ve ölüm yüzleştiğiniz an tüm hayatınızı tahmin edemeyeceğiniz kadar etkileyen iki fenomendir. Hele hele doğan çocuğunuz, ölen babanız ya da anneniz ise! Tüm hesaplar kapanır, yüreğinizde hapis bütün mahkumlara af çıkartırsınız.

Ne ile yaşanır ne ile yaşanmaz daha net görürsünüz. İşte yaşadığım bunlar. ALLAH sevdiklerimizin kayıpları ile sınamasın hiç birimizi.

Toprağın bol mekanın cennet olsun BABA. Eksik bıraktıklarımızı zamanı geldiğinde tamamlarız. Huzur içinde sonsuzluğun olsun.”