Ana sayfa Dizi Haberleri İşte budur! Sen Anlat Karadeniz’in Nefes’i İrem Helvacıoğlu’ndan alkışlanacak sözler!

İşte budur! Sen Anlat Karadeniz’in Nefes’i İrem Helvacıoğlu’ndan alkışlanacak sözler!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Atv’nin Sen Anlat Karadeniz dizisiyle yıldızı parlayan İrem Helvacıoğlu, oynadığı karakterden yola çıkarak söyledikleriyle, pek çok kadına umut oldu.

Dizide Ulaş Tuna Astepe ile birlikte baş rolde oynayan İrem Helvacıoğlu, babasının zorla verdiği ve nikahı bile olmadığı bir adamın 8 yıl boyunca çok ağır psikolojik ve fiziksel şiddetine maruz kalmış yaralı bir kadını oynuyor.

Her şeye karşın güçlü olmayı başarmış ve ayakta duran kadın imajıyla, pek çok kadının yaşadığı durumu gözler önüne seren Nefes, aslında her zaman bir ‘umut’ olduğunun da göstergesi.

Dizide Tahir ile karşılaştıktan sonra, yıllarca şiddet gördüğü Vedat’a karşı büyük bir güçle savaşan Nefes karakterinin, benzer sorunlar yaşayan kadınlara örnek olması dikkat çekiyor.

İşte budur! Sen Anlat Karadeniz'in Nefes'i İrem Helvacıoğlu'ndan alkışlanacak sözler! 7

Nefes’i oynayan İrem Helvacıoğlu, verdiği bir röportajdaki sözleriyle de büyük övgü topladı.

Nefes gibi kadınların mutlaka bir umudunun olduğunu, olması gerektiğini vurgulayan İrem Helvacıoğlu’nun, söylediği sözlerle de oynadığı karakteri nasıl derinleştirdiği ortaya çıkıyor.

Helvacıoğlu, şiddet gören kadınlar için bakın neler söylüyor:

“Kendin için yaşıyorsun aslında bu hayatı ve bu hayatı kimse bu kadar ağır şartlar yaşamak zorunda değil. Bunun aslında bir çözümü var ve herkes güçlü ve bence herkesin içinde Nefes gibi güçlü bir kadın var, Hayır diyebilecek. Yaşadığımız toplumun baskısından dolayı sesimizi çıkaramıyoruz ama bunların da kabullendirebileceğimiz şeyler olduğunu düşünüyorum. Birinin sesinin çıktığı bir yerde, aslında herkesin destek olabileceğini ve bunun da üstesinden gelinebileceğini düşünüyorum. O yüzden tüm kadınların, özellikle şiddet gören kadınların umudunu kaybetmemesini istiyorum. Mutlaka bir umudunun olmasını istiyorum. Güçlü olsunlar.”

İşte o açıklama: