Ana sayfa Sosyal Medya İşte Hande Soral ve İsmail Demirci’nin oğulları Ali’nin son hali…

İşte Hande Soral ve İsmail Demirci’nin oğulları Ali’nin son hali…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 2017 yılında evlenen Hande Soral ve İsmail Demirci çiftinin oğulları Ali, 30 Mayıs’ta dünyaya gelmişti. Henüz daha iki aylık olmadı ancak Hande Soral, oğlunun gelişimini sosyal medyadan paylaştıkça ne kadar büyüdüğü de görülüyor.

Hande Soral, hamileliği boyunca da takipçilerinden kopmamış ve hatta kendisi gibi hamile olan, bebek bekleyen kişiler için de neler yediğini, nasıl beslendiğini, nasıl bir süreç geçirdiğini anlatmıştı. Spor yapan, sağlığına çok dikkat eden oyuncu, hamilelikten sonra da sporu bırakmadı.

Bu arada oyuncunun oğlu Ali’nin yüzünü hiç göstermemiş olması da takipçilerini daha çok meraklandıran bir durum. Fakat Hande Soral ve İsmail Demirci çifti, şimdilik Ali’yi uzaktan, yüzünü göstermeden paylaşmayı tercih ediyorlar.

İşte Hande Soral ve İsmail Demirci'nin oğulları Ali'nin son hali... 12

Hande Soral’a eşi İsmail Demirci’nin de bebek bakımında yardım ettiği görülürken, Soral’ın annesinin desteği de paylaşımlarında görülmekte.

Geçtiğimiz günlerde teyze Bensu Soral ve dayı Bedirhan Soral ile birlikte ailesiyle bir araya geldi minik Ali. Dedesinin doğum günü için bu özel günde aile üyelerinin kucağında çekilen pozlarıyla sosyal medyada yer aldı.

İşte Hande Soral ve İsmail Demirci'nin oğulları Ali'nin son hali... 13

Hande Soral ve Bensu Soral kardeşlerin de bu vesileyle birlikte pozlarını instagram’da paylaşmaları, hayranlarından sevgi dolu yorumlar ve beğeniler aldı…

İşte Hande Soral ve İsmail Demirci'nin oğulları Ali'nin son hali... 14

Hande Soral’ın en son yaptığı paylaşımlardan birinde de ziyarete gelen arkadaşlarıyla oğlu Ali’nin pozu oldu. Soral’ın paylaşımında Ali’nin giderek daha da büyüdüğünü görmek mümkün….

İşte Hande Soral ve İsmail Demirci'nin oğulları Ali'nin son hali... 15

Hande Soral, peşlerini bir an bırakmayan sevimli dostlarıyla da aşağıdaki pozunu vermiş oğlu Ali ile… Ali’nin sevimliliği ise hayranları tarafından sosyal medyada ‘Maşallah’ notları ve nazar boncuğu emojileriyle karşılanmakta…

İşte Hande Soral ve İsmail Demirci'nin oğulları Ali'nin son hali... 16

Bu arada Bensu Soral’ın yaptığı bir başka paylaşım ise görenleri şaşırttı. Çok küçükken büyüklerine bayram ziyaretine giden iki kardeşin pozlarını da aşağıda görebilirsiniz…

İşte Hande Soral ve İsmail Demirci'nin oğulları Ali'nin son hali... 17