Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İşte Türk oyuncularının geldiği son nokta! Bergüzar Korel, Latin Amerika’ya seslendi…

İşte Türk oyuncularının geldiği son nokta! Bergüzar Korel, Latin Amerika’ya seslendi…

tarafından ker_def

Dizilerin sevilen iki oyuncusu Bergüzar Korel ve Engin Akyürek’in oynadığı Bir Aşk İki Hayat filmi, yakında Güney Amerika’da gösterilecek.

Televizyongazetesi/Detay

Daha önce Binbir Gece dizisiyle Latin ülkelerinde büyük bir hayran kitlesi edinen Bergüzar Korel ile Fatmagül’ün Suçu Ne dizisiyle Şili, Peru gibi Güney Amerika ülkelerinde Hollywood yıldızı gibi karşılanan Engin Akyürek’in bu filminin büyük yankı yaratacağı düşünülüyor.

Son olarak Vatanım Sensin dizisinde oynayan Bergüzar Korel, şu sıralar tiyatro ile uğraşmayı tercih etse de ismi dünyanın farklı ülkelerine yayılmaya devam ediyor.

Korel’in instagram hesabından Bir Aşk İki Hayat filminin afişini paylaşıp, Latin hayranlarına yazdığı mesaj da dikkat çekti.

Filmin isminin Kader (Destiny) olarak değiştirildiği görülürken, Bergüzar Korel’in de İspanyolca ve İngilizce olarak yazdığı metin dikkat çekti.

Korel, Latin Amerikalı hayranların şu mesajı yazdı:

“Herkese merhaba! Sana harika bir haber vermek istiyorum. Türkiye’de yakın zamanda yayınladığımız ve Engin Akyürek ile oynadığımız Destiny filmi, çok yakında Güney Amerika’da gösterime girecek! Çok heyecanlıyım çünkü seveceğinizi biliyorum ve umarım yakında sizi ziyaret edebilirim!”

İşte Bergüzar Korel’in paylaşımı:

Hola a todos!!! Les quiero contar una súper noticia. La película Destiny, que estrenamos hace poco en Turquía y que actuó con Engin Akyurek, va a ser lanzada en America del Sur muy pronto! Estoy muy emocionada porque sé que les va a encantar y ojalá pronto pueda visitarlos!!! Besos y abrazos!
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
Hi everyone! I want to tell you a great new!!! The movie Destiny, that was released weeks ago in Turkey with me and Engin, will launch in South America soon! I’m very excited about this because I know you gonna love it. I hope I can visit you soon! Hugs and kisses?

İşte Türk oyuncularının geldiği son nokta! Bergüzar Korel, Latin Amerika'ya seslendi... 7

BERGÜZAR KOREL KİMDİR?

Bergüzar Korel, 27 Ağustos 1982 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Babası Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden Tanju Korel’dir. Annesi ise usta oyuncu Hülya Darcan’dır. Bergüzar Korel, ilköğretimi Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu, orta öğrenimini ise Yıldız Koleji’nde yaptı. Korel, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezundur. Bergüzar Korel’in profesyonel voleybolculuk kariyeri de vardır.

İlk dizi rolünü 1998 yapımı olan Kırık Hayatlar’da aldı. Ardından 2005 yapımı Kurtlar Vadisi:Irak filminde Leyla karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktı. Kurtlar Vadisi filmi için rol teklifi geldiğinde hasta olan babası Tanju Korel’in doktorları hastayı kaybetmek üzere olduklarını söylüyorlardı. Bu koşuşturmanın içinde önce rolü geri çevirdi. Ancak annesinin “Baban bu görüşmeye gitmeni isterdi” sözüyle ikna oldu ve teklifi kabul etti.Bu rolun bir zorluğu da Leyla karekterinin arapça konuşuyor ve filmin canlı çekilecek olmasıydı. Bergüzar Korel, bu dili hiç bilmemesine rağmen çok kısa bir süre de rolüne hazırlandı ve çok başarılı oldu film gişe rekorları kırdı..

Kurtlar Vadisi Irak’ta yakaladığı başarının ardından gene aynı yıl çekilen Zeytin Dalı dizisinde İklim karakterini canlandırdı. Bu arada reklam filmlerinde rol aldı. Asıl büyük çıkışını ise Halit Ergenç ile birlikte rol aldığı 2006 yılının en fazla reyting alan dizisi ünvanını alan Binbir Gece’deki Şehrazat Evliyaoğlu rolü ile yaptı. Bu rol de kendisine oyuncu koçluğu ünlü sanatçı Ayla Algan yaptı.Bu dizi de ki başarılı performansı ile 2006 Altın Kelebek En Başarılı Kadın Oyuncu ödülünü aldı.Kanal D ekranında yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde 2 sezon eşi Halit Ergenç ile birlikte rol almıştır.

.