Ana sayfa Dizi Haberleri İtiraf edin siz de inanmıştınız! İstanbullu Gelin, ters köşenin alasını yaptı!

İtiraf edin siz de inanmıştınız! İstanbullu Gelin, ters köşenin alasını yaptı!

tarafından ker_def
İstanbullu Gelin dizisi, 58. bölümüyle izleyenlerine fena bir ters köşe yaptı!
Televizyongazetesi/Analiz

Sosyal medyada sürüp giden tartışmalara bakılınca, herkesin için için inandığı durumun, hiç de öyle olmadığı ortaya çıkıverdi.

Yani Ülfet, sadece Boranlar’ı değil, izleyiciyi de fena kandırdı!

Sonradan ortaya çıkıp, herkesin şirazesinin ayarıyla oynayan Ülfet’e hemen herkes inandı, inanmasa da şüpheyi bir süre içinde taşıdı.

Geçtiğimiz hafta 57. bölümde Ülfet’in yıllar önce attığı bir iftirayı yinelemesi ve Fikret’in bunu duyup İpek’e söylemesi ile, Faruk’un babasının kim olduğu meselesi, İstanbullu Gelin dizisine bomba gibi düşmüştü.

İzleyiciler de Garip ve Esma’nın yıllar önce yaşadıkları aşkla ilgili sahneleri görünce ve Ülfet’in sözlerinden sonra, Faruk’un Garip’in oğlu olduğunu düşünmeye başladı.

Ancak senarist, fena bir ters köşe yaparak 58. bölümde herkesi şaşırtan bir sahneyle durumun hiç de öyle olmadığını gösterdi.

İtiraf edin siz de inanmıştınız! İstanbullu Gelin, ters köşenin alasını yaptı! 9

Üstelik, Esma öyle şeyler söyledi ki herkesin yüreğine oturdu.

Faruk, konuyu Fikret’ten duyunca büyük bir iç çatışmaya girdi ama annesine güvenmemek gibi bir durumun içine giremeyeceğine karar verdi.

Ancak her zamanki gibi evin sinsi kadını İpek, Garip ve Faruk’tan aldığı örneklerle DNA testi yaptırdı.

Testin sonucunu Faruk’un eline tutuşturup gitti. Kendisi de açmadı. Faruk, zarfla kalakaldı. İpek’e buna hakkı olmadığını söylese de akşam evde kıyamet koptu!

Süreyya’ya durumu anlatırken her şeyi duyan Esma, zarfı görünce deliye döndü.

İtiraf edin siz de inanmıştınız! İstanbullu Gelin, ters köşenin alasını yaptı! 10

Hayatında hiç görmediği bir kadının sözüne güvenip annesinden şüphe etmiş olması nedeniyle Faruk’a okkalı bir tokat atan Esma, zarfı Faruk’a fırlatıp ‘aç bakalım kimmiş baban’ diyerek adeta sinir krizine girdi.

Evdeki herkesin şaşkın bakışları arasında Esma, oğullarına kendisini düşürdükleri durum nedeniyle büyük bir tepki verdi. “Hayatı hepiniz için yaşadım bir tek kendim için yaşamadım. Hepinizi önüme kattım, bir tek ben geride kaldım” diyerek çantasını alıp evden çıkan Esma’nın son lafı ise Fikret’e oldu, “Sen de kendine bir tane yaptır, ne olur ne olmaz.”

Esma’nın sözleri herkesin içine işlemişken, kimse testin sonucuyla ilgilenmedi ama İpek yine merakla gidip yerden zarfı aldı. Babalık olasılığının 0 olduğu da o anda ortaya çıktı.

Esma, çocukları, ailesi için vazgeçtiği aşkına koştu ve Garip’e gidip evlenme teklif etti. Çünkü artık sadece kendisini düşünmek istiyordu.

Sosyal medyada, geçtiğimiz hafta herkesin içine düşen kurt, sosyal medyada dillendirildi. İzleyici çoktan kendisini Faruk’un Garip’in oğlu olduğuna inandırmış, inandırmayanlar da bu olasılığı kabullenmeye hazır bekliyordu.

İtiraf edin siz de inanmıştınız! İstanbullu Gelin, ters köşenin alasını yaptı! 11

ESMA O TOKADI RESMEN HEPİMİZE ATTI!

Yani bir şekilde işin içinde bir bit yeniği arandı durdu. Fakat her şey çok açıktı. Üstelik Esma, hem Faruk’a hem Fikret’e hem de izleyiciye fena bir ders verdi!

Esma’dan şüphelenmemize neden olan Ülfet, anlaşılan hepimizi fena faka bastırdı! Esma’ya değil de ne yaptığı, kim olduğu belli olmayan, kindar bir kadına inanmayı tercih ettik!

Çünkü böylesi daha gizemli geldi belki de izleyiciye… Ya da öylesine alıştırıldık ki pek çok dizide, kim kimin oğlu, kim kimin babası, annesi belli değil durumlarına, bir bit yeniği aradık.

Sonuçta Esma sadece Faruk’a değil, hepimize okkalı bir tokat attı ve “Yeter artık, kendi hayatımı yaşayacağım, kimseye de hesap vermeyeceğim” deyip Garip’le evlenmeye karar verdi.

İpek Bilgin, hayat verdiği karakteri son bölümde de öyle bir oynadı ki hepimizi ekrana kilitlemeyi bir kez daha başardı!

İşte 58. bölümün en heyecanlı o sahnesi:

İşte İpek Bilgin’e ve o çok konuşulan sahneye gelen yorumlar:

-Muhteşem bir oyunculuk! Muhteşem bir diyalok ! Özellikle kendim için hiç yaşamadım deyişi, aldı götürdü resmen.

-İpeğin hevesi yine kursağında kaldı. Yine istediği gibi olmadı. Eeee İpek kötülük her zaman kazanmıyor! Bunu öğrenemedin gitti. İyi tarafa geçti sanmıştım bisıra ipeği yanılmışım.Can cıkar huy çıkmazmış…

-Çok kırıldı Esma Sultan çocukları yüzünden aşkından yıllarından vazgeçti.Baktı ki bir lafının değeri yok.O da artık kendi için yaşamaya karar verdi.Yaşayamadığı aşkını yaşamak için adım attı. Bir ahh çektik. ♥️ Seviyoruz seni Esma Sultan

-Ahh esma sultan hala sana inanmayanlar utansın sonda ne güzel laf soktun oyle sen de bir tane yaptır diye

-Esma burada ne güzel konuştu, İpek Bilgin oyunculuğunu ne güzel konuşturdu öyle…
Uzun zamandır hiçbir oyunculuktan, hiçbir sahneden böylesi etkilenmemiştim. Ruhuna, emeğine sağlık güzel kadın İpek Bilgin ?

-Esma Garip le evlensin ve elini bi çeksin üzerlerinden bakalım hayatları nasıl kabusa dönüyor!
Zavallı anneler değerleri çoğu zaman yokluklarında anlaşılıyor çünkü!

-İpek ne boş ne duygusuz bir insansın ya onca laftan sonra utanmadan bi de sonuçlara bakıyor ben onun adına utandım burda

-Hic kimse cüret etmedi o testin sonucunu okukmaya Ipek utanmazindan hariç. Sazan gibi atladi

-en kötü düşman en sevdiğin insandır…diğer insanlar canını cok acıtamaz çünkü…mesela ülfet ne yaparsa yapsın kadının canını bukadar acıtamazdı…ama insanın sevdiği can evinden vurup harabeye çevirir…ipek salağıda hala almış kağıda bakıyor..süreyya hanımda hala çocugunu alıp hala hala derse yuh artık…