Ana sayfa Dizi Haberleri İzmir’de yaşanan felaket, Son Yaz dizisini de vurdu! Yeni bölüm yayınlanacak mı?

İzmir’de yaşanan felaket, Son Yaz dizisini de vurdu! Yeni bölüm yayınlanacak mı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dün İzmir’de meydana gelen hortum felaketinin ardından şehirde yaralar hızla sarılmaya çalışılıyor. Yaşanan felaket sonrası Çeşme ve Alaçatı’da pek çok maddi kayıp yaşanırken, aynı zamanda 16 kişinin de yaralandığı aktarılıyor. Çeşme’nin Alaçatı ilçesindeki hortum felaketinde bazı evlerin çatısı uçarken ağaç ve arabaların zarar gördüğü de kaydedilmekte.

Tabii bu durum günlük hayatı olduğu kadar çekimleri İzmir’de süren Son Yaz dizisini de etkiledi. Çekimleri Alaçatı ve Çeşme’de süren dizinin setinin, yaşanan hortum felaketi sonrası bir süre durduğu şeklinde haberler medyada yer almakta.

Bu akşam 7. bölümünün yayınlanması beklenen dizinin, bu gelişme sonrasında gelecek hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı da net değil!

Fox TV’nin sevilen dizisinde Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan, ali Atay ve Funda Eryiğit başrollerde yer alıyor. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm tanıtımları dönmekte.

Bu nedenle 7. bölümün yayınında bir sorun olmayacağı görülüyor. Ancak 8. bölümün gelecek haftaki yayını da şimdilik zor görünüyor!

İzmir'de yaşanan felaket, Son Yaz dizisini de vurdu! Yeni bölüm yayınlanacak mı? 7

Dizinin çekimlerinin yapıldığı Alaçatı’dan bir kaç gün önce keyifli fotoğraflar gelmişti. Ancak ana mekan olan Alaçatı’yı da vuran hortum sonrasında setin durmak zorunda kaldığı ile ilgili kulis bilgileri gündemde.

Henüz konuyla ilgili yapımcı firma ya da kanaldan bir açıklama yapılmadı!