Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisi izleyicileri tatlı tatlı uyutuyor!

Söz dizisi izleyicileri tatlı tatlı uyutuyor!

tarafından ker_def

Star TV ekranında izleyicilerle 3. sezonunda buluşmaya devam eden Söz dizisinin 59. yeni bölümü izleyicilerle 12 Kasım Pazartesi akşamı buluştu. Dizinin bu bölümünde her türlü pis işi yapan adamların başında Sami karakteri vardı.

Yavuz ise bu kadronun peşindeydi ve onlara kendini göstererek bir nevi tehdit etti. Sami karakterinin diziye katılması yeni bir renk katarken, Melisa’nın babasının da Sami’nin adamlarından birisi olması dikkat çekiciydi.

Her bir mayfa lideri olan bu isimler artık Yavuz’un yeni hedefi.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, dizide bu anların yaşandığı bölüm ile ilgili dikkat çekici bir yazı kaleme aldı.

Sami ve adamlarının bir araya geldiği toplantıda askerin terörüstlere göz açtırmadığı ve bütün işlerinin bozulduğu vurgusu vardı.

Sina Koloğlu, bu sahne ile ilgili yazısında dizide anlatılanlar ile gerçek hayatta yaşananlar arasındaki farka dikkat çekti:

“Söz’de Sami’ nin önderliğindeki masa… Beyaz toz ve organ ticareti yapıyorlar. Burhan; “Şimdi sınırdan mal gelmiyor. Adamlar sinek gibi vuruluyor. Terör yoksa, mal yok” diyor. Organ işiyle uğraşan Tarık, “Terör bitti, organ işi de bitti” isyanında… Senaryo böyle diyor. Gerçeğini bilmiyoruz. Terör bitti mi, organ işi bitti mi, beyaz işi bitti mi? Bildiğimiz, şehit haberleri… Bildiğimiz, ABD’nin ‘PKK lider kadrosuna’ kovboy filmlerindeki ‘wanted’ hesabı para ödülü koyması… Ve ardından, onların ‘kardeşleri’ ile Suriye’de lahmacunları götürdüklerine dair fotoğrafların servis edilmesi… İzlerken ister istemez, senaryolarla gerçekler arasında gidip gelmeden olmuyor.”