Ana sayfa Sosyal Medya Japonya’da yayınlanacak ilk Türk dizisi Anne olacak!

Japonya’da yayınlanacak ilk Türk dizisi Anne olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Japonya’da yayınlanan Mother dizisinin uyarlaması olan Anne dizisi, büyük beğeni toplamıştı. Dizinin Türkiye dışında da geniş bir izleyici kitlesine ulaşması şaşırtıcıydı. Zira, Japon orijinaline bu kadar büyük ilgi gösterilmemişti.

Anne dizisinin ünü o kadar yayıldı ki, Japonya’ya kadar ulaştı. Dizinin Eylül ayında BS Nippon TV’de yayınlanacak olması da büyük bir gurur. Anne, aynı zamanda Japon televizyonlarından yayınlanacak olan ilk Türk dizisi unvanını elde edecek.

MedYapım ve MF Yapım tarafından Japon yapımı ‘’Mother’’ dizisinden uyarlanan, Türkiye’de beğeniyle izlenen ‘’Anne’’ dizisinin başrollerinde Vahide Perçin, Cansu Dere ve Beren Gökyıldız yer almıştı.

Medyapım’ın instagram hesabından yapılan duyuru büyük gurur verdi. Yapılan yorumlarda da diziye ve oyunculara yönelik övgü dolu ifadeler kullanıldı.

25 Ekim 2016 tarihinde başlayan Anne dizisi 20 Haziran 2017’de 33. bölümüyle birlikte final yapmıştı. Bunun yanı sıra Anne dizisinin İsveç’te de ekrana geleceği Medyapım tarafından açıklandı.

Japonya'da yayınlanacak ilk Türk dizisi Anne olacak! 7