Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Jessica May, düğünü konusunda büyük pişmanlık yaşıyor!

Jessica May, düğünü konusunda büyük pişmanlık yaşıyor!

tarafından ker_def

Eser Yenenler Show programının 19 Nisan Cuma akşamı ekrana gelen 19. bölümünün konuğu geçtiğimiz sezon Yeni Gelin dizisinde Bella karakteriyle ekrana damgasını vuran başarılı oyuncu Jessica May oldu…

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkçe’yi gayet iyi konuştuğunu bir kez daha gösteren Jessica May, fotoğrafçı Hüseyin Ay ile evlenmişti.

Ailesinin ilk başlarda Türkiye’ye gelmesinden korktuğunu belirten Jessica May, daha sonra onları İstanbul’a getirdiğini ve burayı gördükten sonra da bu korkularının tamamen geçtiğini anlattı.

Türk adetleri hakkında ailesine bilgi veren ve Hüseyin Ay’ın kendisini babasından istemesi için de ona adetleri anlatan Jessica May, aralarında kız isteme töreni de yaptıklarını anlattı.

Ailesinin kız isteme töreninde şaşkınlığını da anlatan Jessica May’in sözleri hem stüdyodaki hem ekran başındaki izleyicileri bir hayli gülümsetti.

May, düğün konusunda ise pişman mı pişman… Türk adetlerindeki takı takma konusunda pişmanlığını dile getiren ünlü oyuncu, “Türklerin en sevdiğim adetlerinden birisi düğünde takılan altınlar. Ben düğünü ülkemde yaptığım için bana sadece çeyrek altın taktılar. Ama buradaki düğünler öyle mi? Bilezikler, kolyeler takılıyor. Sonradan ‘keşke’ dedim diyerek düğünümü burada yapsaydım” şeklinde konuştu.