Ana sayfa Dizi Fragmanları Jet Sosyete dizisi de klişe konuya daldı!

Jet Sosyete dizisi de klişe konuya daldı!

tarafından ker_def

Gülse Birsel imzalı, BKM yapımı komedi dizisi ‘Jet Sosyete’, puhutv.com’daki üçüncü sezonuna cuma günü yanına girecek 14’üncü bölümüyle devam ediyor. ‘Jet Sosyete’nin yeni bölümüne Cengiz’in salgın paniği ve Şennur’un site yöneticiliği damgasını vuracak.

‘Jet Sosyete’de bu hafta, Cengiz, salgın şüphesi nedeniyle şirketin yurt dışından gelecek misafirleriyle görüşmek istemez. Diğer yanda ise aidatların çok yüksek gelmesi üzerine Şennur site yönetimini ele geçirir.

Son dönemde corona virüsü  nedeniyle dizilerimizde salgın konusu sıklıkla işlenmeye başlandı. Jet Sosyete bu durumu biraz da tiye alan bir adım atıyor. İşte 3.sezondan 14.bölüm fragmanı:

puhutv.com kullanıcıları; ‘Jet Sosyete’nin yeni bölümlerine herhangi bir üyelik olmaksızın puhutv.com adresinden, puhutv iOS ve Android uygulamasından, Apple TV ve Smart TV’den ulaşabilir, diziyi zaman ve mekandan bağımsız izleyebilir. puhutv.com’a üye olunduğunda ise bazı özel avantajlardan ve ‘kaldığın yerden izle’ seçeneğinden faydalanmak mümkün.

‘Jet Sosyete’nin yeni bölümü 6 Mart Cuma saat 20.00’den itibaren sadece puhutv’de!

Her cuma yeni bölümle izleyicilerinin karşısına çıkacak ‘Jet Sosyete’nin önceki tüm bölümleri de puhutv.com’dan ücretsiz olarak izlenebiliyor.