Ana sayfa Sosyal Medya Oktay Kaynarca’dan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tepkilerine yanıt!

Oktay Kaynarca’dan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tepkilerine yanıt!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 3 Mart 2020 tarihinde yeni bölümünün yayınlanmamasına EDHO hayranlarından tepki gecikmedi. Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesi nedeniyle ekrana gelmeyen yapım, Ocak ayında da benzer bir tepki ile karşılaşmıştı.

4 hafta boyunca Ocak ayında izleyicilerle buluşamayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, izleyicilerini de artık bıktırdı.Her hafta heyecanla Salı gününü bekleyenler bu tür düzensiz yayınların kendilerini olumsuz etkilediğini ve diziye olan bağlılıklarını azalttığını sosyal medyada yazıyor.

Oktay Kaynarca da dün akşam yeni bölümü yayınlanmayan EDHo’nun hayranlarına bunun oyuncuların seçimi olmadığını anlatmak için bir paylaşım yaptı.Dizinin 10 Mart tarihinde yayınlanacak 159.yeni bölüm fragmanını paylaşan Kaynarca, tepkilerin kendilerine gösterilmemesini yayıncı kanalın sorumlu olduğunu şu mesajı ile takipçilerine iletti:

“Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni bölümlerinin her hafta olduğu gibi yayınlanmayışının sebebi oyuncular ya da ekip arkadaşlarımız değildir, kanalın kendi insiyatifidir. Bu konuyla ilgili sitem şikayet veya yorumlarınızın doğru yere yapılması ricasıyla….”