Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete dizisinde konuk oyuncu Ata Demirer

Jet Sosyete dizisinde konuk oyuncu Ata Demirer

tarafından ker_def

Gülse Birsel imzalı, BKM yapımı komedi dizisi ‘Jet Sosyete’, puhutv’den sonra ilk kez yayınlanan bölümleriyle Çarşamba günleri Star TV’de seyircisiyle buluşuyor. Dijital’de rekor izlenme
rakamlarına ulaşan ‘Jet Sosyete’, yüksek kahkaha temposu ve unutulmaz karakterleriyle seyircisini ekran başına kilitliyor.

Yeni bölüm konusu; Dizinin yeni bölümünde; Volkan Sütçüoğlu(Ata Demirer) ev almak için geldiği
sitede eski kankası Gizem’le karşılaşır. Gizem ve Volkan eski günlerden ve yaptıkları alemlerden bahseder, durumdan rahatsız olan Cengiz ve Safiye ikisinin arasını bozmaya çalışır. Diğer yanda Tony ve Şennur, Gizem’in birikmiş millerini kullanarak yılbaşını Avrupa’da geçirmek üzere yola çıkar fakat aşırı kar yağışı nedeniyle tatil Tony’nin planladığı gibi geçmez. İlayda ise en güzel yılbaşı partisi teklifini beklerken, yılbaşını evde geçirme tehlikesiyle karşı karşıya kalır.

Jet Sosyete dizisinde konuk oyuncu Ata Demirer 7

CENGİZ’E VERGİ ŞOKU! Ozan’ın yeni sevgilisi İpek (Ezgi Mola), eğlencesi ve samimiyetiyle sitedeki herkesin gözdesi haline gelir. İlayda’yla tanışan İpek, Ozan’ın eski nişanlısı olduğunu öğrenince İlayda’yı bir tehdit olarak görmeye başlar. İlayda, İpek’in onu öldürmekle tehdit ettiğini kimseyi inandıramaz ve çevresinden paranoyak muamelesi görür.

Öte yandan Cengiz, devletin değeri beş milyonun üzerinde olan evlerden alacağı vergiyi öğrenince dünya başına yıkılır. Gizem ve Zahide, Cengiz’in vergisini ödemesi için kurnaz bir plan yapar.

‘Jet Sosyete’nin Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümünde; konuk oyuncu olarak Ata Demirer, Çağlar Çorumlu ve Ezgi Mola olacak.

Yapım: BKM
Yönetmen: Hakan Algül

Senaryo: Gülse Birsel
Oyuncular: Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Şahin Irmak, Enis Arıkan, Ayşenil Şamlıoğlu, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Ecem Uzun, Emre Taştekin

Birbirinden yetenekli oyuncuların yanı sıra sezon içerisinde her bölüm ünlü isimleri konuk eden Jet Sosyete, Çarşamba günü saat 20.00’de Star’da.

Yayın Günü:          25 Mart Çarşamba
Yayın Saati:          20.00 / Yeni.blm – TV’de İlk