Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in haklı uyarısı, sosyal medyada tepki gördü!

Demet Özdemir’in haklı uyarısı, sosyal medyada tepki gördü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, koronavirüs önlemleri kapsamında evlerde kalınmasının çok önemli ve hayati olduğu bu günlerde yaptığı uyarı sonrası sosyal medyada tepki ile karşılandı.

Özdemir, birçok ünlü isim gibi evde kalınmasının virüsün yayılmasını önlediği gerçeği üzerinden hareket etti ama kimi sosyal medya kullanıcıları oyuncunun sert sözlerine alındı.

Özdemir, “Evde kalın dendikçe, kurala uymuyorsunuz. Diğerlerini ve kendinizi düşünmüyorsunuz. Ne kadar bencilsiniz ve farkında değilsiniz…İnsanlar ölüyor, lütfen yalvarıyorum tedbir alın” diye yazdı.

Bu mesajı sonrasında twitter’da gündem olan ünlü oyuncuya yapılan yorumlar ise şaşırttı. Birçok kullanıcı Özdemir’in ‘bencilsiniz’ ifadesine alındığını gösteren paylaşımlar yaptı.

Sosyal medya kullanıcıları “evine ekmek götürmek için dışarı çıkmak zorunda” olduklarına yönelik mesajlar paylaştı. İşte o mesajlardan bazıları:

Demet Özdemir'in haklı uyarısı, sosyal medyada tepki gördü! 10 Demet Özdemir'in haklı uyarısı, sosyal medyada tepki gördü! 11 Demet Özdemir'in haklı uyarısı, sosyal medyada tepki gördü! 12 Demet Özdemir'in haklı uyarısı, sosyal medyada tepki gördü! 13