Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete dizisine çok ağır eleştiri! Resmen topa tuttu!

Jet Sosyete dizisine çok ağır eleştiri! Resmen topa tuttu!

tarafından zk zk


Türkiye’de takılı kaldıkları halde kendilerine bir başka şehirde (tercihen New York) yaşıyormuş havası veren, yıllardır içine düştükleri yanılsamadan bir türlü çıkamayan bir grup özentinin kendilerini tatmin ayiniydi GQ gecesi.

ÇAKMA KÜLTÜR

Ülkenin en bilinen, en anaakım grubu MFÖ’ye “kült” diyecek kadar şirazenin şaştığı bu ödüller İstanbul’daki birçok etkinlik gibi eşin dostun birbirlerini karşılıklı övme ve ağırlamalarından ibaretti.

Gerçek bir Condé Nast moda editörüne kalp krizi geçirtecek rüküşlükteki konuklar aslında “Jet Sosyete” adlı bir diziye kolaylıkla malzeme edilebilirdi. Kırmızı halıda yürüyüp ayaküstü kameralara söyleşi verenlerin kendilerini ciddiye almaları bile başlı başına bir komedi unsuru.

Çakma kültürün kutsandığı İstanbul’un moda-medya-sanat üçgeninde sistemin işleyen parçalarından biri olan Gülse Birsel nasıl jet sosyeteyle dalga geçebilir artık?

Bizzat o da süslenmiş, kırmızı halıda yürümüş ve sahte gülümsemelerle kameralara poz vermiş. Dahası, sistemin getirilerinden gayet memnun olduğu da ortada. Son yıllarda medyanın koşulsuz şartsız sadece övdüğü kim var?

Birsel’in güvenli formül diye düşündüğü bu haliyle tehlikeli bir zemin aslında. Güldürmek ile gülünç olmanın farkı.