Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete dizisinin final tarihi değişti! Gülse Birsel çok duygulandı!

Jet Sosyete dizisinin final tarihi değişti! Gülse Birsel çok duygulandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 sezondur izleyicilerle buluşan Jet Sosyete dizisinin finali bölümünün bu hafta yayınlanması bekleniyordu.Gülse Birsel daha önce 29 Nisan Çarşamba günü final yapılacağını belirtmişti. Ancak final tarihi gelecek hafta olarak belirlendi. Dizinin final bölümü de evden çekilen görüntülerin birleştirilmesi ile gerçekleşecek.

Final bölümü için Cumartesi günü kaydettiği videoyu paylaşan Gülse Birsel, “Önümüzdeki hafta Jet Sosyete final yapacak. Şu kaosun içinde yine de duygulu anlar” notuyla aşağıdaki videoyu yayınladı. Bir hayli duygusal anlar yaşayan Gülse Birsel, 3 sezonun ardından izleyicilerine de teşekkür etti.

Gülse Birsel’in veda mesajı şöyleydi: Jet Sosyete’nin final bölümünün son sahnesini çekiyorum evde. 2017 yılının Aralık ayında Jet Sosyete’ye başladık. 2018 yılının Ocak ayında seyretmeye başladınız.

Bugüne kadar da seyrettiniz. Şu anda 59. bölümümüzün, yani final bölümümüzün son sahnesini çekiyorum. Bizimle birlikte bu hikayeyi takip ettiğiniz için, bizi sevdiğiniz için, birlikte güldüğümüz için çok teşekkür ederiz. Jet Sosyete’nin hikayesi bitti ama bambaşka hikayelerde, daha güzel günlerde tekrar görüşmek üzere. Hoşçakalın çok çok teşekkür ederiz, seyrettiğiniz ve güldüğünüz için.”