Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca’dan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a kısa süreli veda mesajı!

Oktay Kaynarca’dan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a kısa süreli veda mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, 28 Nisan Salı akşamı yayınlanan 165.bölümüyle birlikte ekranlara bir süreliğine veda etti.5. sezonu tamamlayan dizi, koronavirüs salgını nedeniyle planlanandan daha erken bitti.

atv’nin sevilen dizisi 6. yeni sezonu ile 2020-2021 sezonunda yine izleyicileri ile buluşacak. Hızır Çakırbeyli karakterini canlandıran Oktay Kaynarca ise çalışma arkadaşları için bir veda videosu çekti. Bu videonun sadece çalışanlara gönderilmesi düşünülüyordu.

Ancak dizinin yönetmeni Onur Tan, Oktay Kaynarca’nın dileklerinin herkes tarafından duyulmasını isteyerek yayınladı. Oktay Kaynarca da bu video mesajı instagram hesabından paylaştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı seven herkesin dileklerini duyması gerektiğini belirten Oktay Kaynarca, herkese teşekkür etti ve daha büyük başarılar elde edebilecek güce sahip olduklarını söyledi. 5.sezon finalinin ardından 6.sezon başlayana kadar dizi izleyicilerine bir süreliğine veda etti. Kaynarca’dan bu veda için söylediği sözler ise duygulandırdı. İşte o sözler:

“Sevgili kardeşlerim, değerli çalışma arkadaşlarım. Çaycısından yapımcısına kadar.165 bölümü geride bıraktık. Bu 165 bölüm içerisinde neler olmadı ki… Çocuklarımız oldu, evlenenler oldu, hayatını birçok yere taşıyan oldu. Birçok şey yaşadık. Hep birlikte üzüldük, hep birlikte sevindik. Çok güzel başarılara imza attık.Görünen o ki, daha çok başarılara imza atabilecek durumdayız. Ama bu güç, beraberlik herkesin yaşayabileceği bir şey değildir. O yüzden bu gücü ve beraberliği, bu yolculuğu hep birlikte sürdürebildiğimiz için, hepinizin emeğine, hepinizin yüreğine, hepinizin bileğine sağlık, hepinizin gözlerinden öpüyorum.”