Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 29 Nisan Çarşamba 70.bölüm fragmanı izle!

Aşk Bir Rüya 29 Nisan Çarşamba 70.bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Hint dizisi Aşk Bir Rüya – Thapki Pyaar Ki 29 Nisan Çarşamba tarihli 70. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Yeni bölümde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Vasu gelinleri arasında bir yarış düzenler. Sabrın ve dayanıklılığın sınandığı bu testlerin galibi kim olacak?

Evde gelinler arasında dayanıklılık testi yapılır. Şada Thapki’ye fırsat vermek istemez. Fakat Thapki Şada’ya rağmen ilk testi başarıyla geçer. Dhruv ise Thapki ve Bihan arasında duygusal bir yakınlaşmanın başladığını düşünerek çok öfkelenir. Vasu gelinlerinin ikinci testleri için eve bir sürü çocuk getirir ve onların sabrını dener.

Şada Thapki’yi yenmek için çocuklara onun kekemeliğiyle dalga geçmesini söyler. Çocukların sözleriyle çok üzülen Thapki gözyaşlarını gizlemeye çalışır. Thapki ve Şada arasındaki bu yarış nasıl sonuçlanacak?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?