Ana sayfa TV Programları Jüri ikiye bölündü! “Seni buraya gömeceğim” | O Ses Türkiye 2018

Jüri ikiye bölündü! “Seni buraya gömeceğim” | O Ses Türkiye 2018

tarafından ker_def

O Ses Türkiye sahnesinde başarılı bir performans sergileyen Cansu Sevinç’in jüri seçimi sırasında Murat Boz devreye girip Hadise’ye yardım edince ortalık karıştı. O Ses Türkiye sahnesinde performansını sergileyen Cansu Sevinç, Feeling Good şarkısını seslendirdi. Yarışmacı isim sesiyle Hadise ve Seda Sayan’ı döndürmeyi başardı.

Murat Boz, yarışmacının Hadise’yi seçmesini isterken Beyazıt Öztürk de Seda Sayan’a destek çıktı. Videodan detayları izleyebilirsiniz.

Cansu Sevinç, O Ses Türkiye sahnesine çıkmadan önce kafasında bir isim olduğunu belirterek, Hadise’nin takımına dahil olduğunu açıkladı.

Yarışmacının kararı sonrası Seda Sayan, Murat Boz’a ‘Sende bugün bir şey var. Seni buraya gömeceğim’ diyerek sitem etti.

Bugüne kadar Türkiye’de birçok güzel sesin keşfedilmesini sağlayan, gizli kalmış sesleri Türk halkıyla tanıştıran O Ses Türkiye bu sezon da sürprizlerle karşınızda.

Hadise, Murat Boz, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk’ün jüriliğini yaptığı O Ses Türkiye yeni bölümleriyle TV8’de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.