Ana sayfa Sosyal Medya Tozluyaka’nın Ali’si Kaan Mirac Sezen, lise hayatında aynı dizideki gibi zorbalığa maruz kaldığını itiraf etti!..

Tozluyaka’nın Ali’si Kaan Mirac Sezen, lise hayatında aynı dizideki gibi zorbalığa maruz kaldığını itiraf etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanan gençlik dizisi Tozluyaka’da ‘Ali’ karakterini canlandıran genç oyuncu Kaan Mirac Sezen, kısa sürede izleyicileri etkilemeyi başardı.

Diziden sonra bir anda şöhret olan oyuncu ilk röportajını Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdi. Kaan Mirac Sezen, Tozluyaka dizisiyle birlikte sosyal medyadaki takipçi sayısını da artırdı. Oyuncunıun instagramdaki takipçi sayısı 600’den iki ayda 400 bine yaklaştı. Sosyal medyada hep gündemde.

Oyuncu röportajda bunun nedenini ise şu sözlerle açıklıyor; “Türk izleyicisi hepsi bir arada olmasa sevmez. Zaten bir rolü canlandırabiliyorsam belirli bir yeteneğim olduğu içindir. Halkın sempatisini kazandıysam sevimliyimdir, keza kızların dikkatini çekiyorsam yakışıklı ve karizmatik bir adamımdır.”

Tozluyaka'nın Ali'si Kaan Mirac Sezen, lise hayatında aynı dizideki gibi zorbalığa maruz kaldığını itiraf etti!.. 7

Yaptığı işe en çok kendisinin inandığını belirten oyuncu başarısını da buna borçlu olduğunu belirtiyor. “Canlandırdığım karakteri benmişim gibi savunuyorum, o yüzden beni izleyebilirler. Bir de bu proje takipçi, şöhret anlamında çok fazla güç elde etmemizi sağladı, sağlıyor ama bu güç bir kıvılcım gibi yanıp hemen sönebilecek bir şey, bunun farkındayım” diyen Kaan Mirac Sezen, “O yüzden her yeni bölümde üstüne katarak ilerlemek istiyorum. Amacım gerçek anlamda oyuncu olmak. Heyecanım da o yüzden aslında” sözleriyle de kariyer hedefini anlattı.

Kendisi de özel bir liseden mezun olan oyuncu gerçek hayatta da dizideki gibi bir zorbalığa maruz kalmış Oyuncu o anları ise şu sözlerle ifade etti; “Okulda tiyatro yapıyordum, ilgi ve odak o noktada çok üzerimizdeydi. Bu sebeple benim kötülüğümü isteyen insanlar, samimiyetimi kötüye yoranlar vardı. Bir gün tuvalete çekip beni dövmeye kalktılar. Sadece durdum. Sonra müdür yardımcısına gittim. Adaleti adalete bıraktım yani… Kaan Mirac adaleti adalete bırakır ama Yangın Ali Öztürk adaleti kendi dağıtır.”