Ana sayfa Dizi Haberleri Çok sevilen ünlü oyuncular Hayaller ve Hayatlar dizisinde buluştu!

Çok sevilen ünlü oyuncular Hayaller ve Hayatlar dizisinde buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasında izleyicilerin çok beğendiği ve peşinden gittiği ünlü isimlerin bir araya geldiği dizinin adı Hayaller ve Hayatlar… Bein Connect platformunun üst üste yaptığı yeni dizi ataklarından birisi de Hayaller ve Hayatlar oldu…

Yakında sete çıkarak çekimlerin başlayacağı dizide, izleyicilerin çok sevdikleri, sosyal medyada haklarında çok konuşulan ve ekranda parıldayan ünlü isimler bulunuyor. Altan Dönmez’in yönetmenliğini yaptığı dizinin ekibinin önümüzdeki günlerde sete çıkması ve ilk sahnelerin çekimlerinin yapılması bekleniyor.

Bu isimlerin başında en son Bay Yanlış dizisinde izlediğimiz Özge Gürel geliyor… Ünlü oyuncu yeniden dizi setlerine Hayaller ve Hayatlar ile dönecek. Şehirde ve aynı mahallede yaşayan 4 kadının hikayesini konu alan dizide Özge Gürel’i Dicle Aydın karakterinde izleyeceksiniz.

Bir başka çok sevilen isimlerden Melisa Aslı Pamuk da yine hayranlarını mest edecek bir rolle geliyor. Setenay Erözgün karakterini canlandıracak olan oyuncu, geçen sezon Yeni Hayat isimli diziyle Kanal D ekranında yer almıştı.

Aybüke Pusat da dizinin başrol kadın oyuncularından birisi oldu. Her Yerde Sen isimli romantik komedi dizisinin ardından Netflix’te 50 m2 ile farklı bir karakterde izlediğimiz Aybüke Pusat, Hayaller ve Hayatlar dizisinde Güneş karakterini canlandıracak.

Yeşim Ceren Bozoğlu, Annemizi Saklarken isimli Star TV dizisinin yanı sıra, Hayaller ve Hayatlar’da Melike olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Kefaret ve Seyyar isimli dizilerle dikkat çeken Özge Özacar’ı da Mehveş Karaman olarak izleyeceksiniz.

Çok sevilen ünlü oyuncular Hayaller ve Hayatlar dizisinde buluştu! 6

Dizide 3 önemli erkek oyuncu da bulunuyor. Ekin Mert Daymaz, Yusuf Çim ve Serkay Tütüncü dizinin önemli isimleri arasına katıldı…

Hayaller ve Hayatlar dizisi genç ve önemli oyuncuları buluşturan bir yapım olarak çok konuşulan bir dizi konumunda.