Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın 64. bölüm sezon finali 2. fragmanında kaza göz göre göre geldi

Kadın 64. bölüm sezon finali 2. fragmanında kaza göz göre göre geldi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinin 64. bölümünde olay var… Özge Özpirinçci’nin canlandırdığı Bahar karakterinin bir anda yere düşmesi üzerine Arif, Hatice ve Sarp hep birlikte araç ile Bahar’ı hastaneye yetiştirmeye çalışıyorlar. Direksiyonda Arif var. Araç ile yolda çok hızla gidiyorlar ama beklenmedik bir kaza meydana geliyor. Asıl şok ise kazadan sonra bir kamyonun gelip de onların arabasına çarpması. Kamyon Hatice ve Sarp’ın olduğu taraftan çarpıyor. Bu kaza sonrası dizide ölen olacak mı merakla bekleniyor.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Benni Yıldırımlar, Seray Kaya ve Feyyaz Duman gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Kadın dizisinin 64. bölümünde önemli gelişmeler izleyicileri bekliyor.

Kadın sezon finaliyle 28 Mayıs Salı akşamı Fox TV ekranında olacak.

İşte 64. bölümde yaşanacakların detayı:

Emre’nin Arda’yı getirmesi üzerine Ceyda en mutlu günlerinden birini yaşar. Arda ve Emre’yi bir arada görmek onu hem sevindirmiş, hem de duygulandırmıştır. Şirin bu defa her şeyden habersiz iyi bir şeye vesile olmuştur.

Fotoğraf olayından sonra artık Şirin’in yaptıklarını daha fazla kaldıramayan Enver ise Şirin’e büyük bir rest çeker. Bunun sonucunda Şirin’in yapacağı ve herkeste büyük bir şok etkisi yaratacak şey ne olacak?

Bahar’ın birdenbire yolda bayıldığını gören Sarp, Arif ve Hatice çok korkmuştur. Herkesin aklında ise tek bir soru vardır; Bahar’ın hastalığı tekrar mı nüksedecek? Panik içinde hastaneye gitmek için yola çıkmaları üzerine yaşanacak korkunç sürpriz ise kimi, nasıl etkileyecektir?